Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mit tanácsoltok?

Mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés

60 kiló vagyok, 160 centi. Még mindíg van rajtam felesleg, habár oda figyeltem hogy kevesebbet egyek, meg a nasikat is kerültem, amennyire tudtam.. Nem megoldás, hogy kevesebbet eszek, utánna olvastam, és a makrotápanyagok valmi iszonyat fontosak...

Dagi vagyok, mindenki azt írja hogy nem lehetek ilyen adatokkal. Pedig de, valamennyire igen, főleg a has-comb-derék tájon van sok, azt is tudom, hogy nincs helyi fogyás. Nem is fogyás lenne a cél, hanem az ,,izmosodás", tehát lehet tömegeléssel kellene kezdenem? Étrendhez tartanám magam, csak előtte a szálkásításra gondoltam. Nos?

2015. máj. 5. 15:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Kezdőként működhet a zsírvesztés és az izmosodás egyszerre, de ha nem fogyás a cél, akkor minek szálkásítás? :) A tömegnövelést is félreértik sokan, nem úgy kell elképzelni, hogy kezdőként 5/tskg szénhidrátot kell enni. Egy alap tömegnövelős étrendtől, moderált szénhidráttal, biztos nem fogsz zsírosodni.
2015. máj. 5. 15:53
 2/2 anonim ***** válasza:
Igen, lassú tömegelés legyen kicsi kalória plusszal. A fehérje legyen nálad napi kb 120g, a zsír 60g és a ch annyi, hogy jöjjön a havi 1-2 kg tömegnövekedés, de inkább csak 1. Ez alkatfüggő, hogy mennyi ch-val éred el, 3-4g x ttkg lehet, hogy elég lesz ha hízékony vagy. A súlyzós edzés mellé menjen heti 3-4 aerob edzés is.
2015. máj. 5. 17:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!