Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Most megyek vissza konditeremb...

Most megyek vissza konditerembe kb fél év kihagyása után mit tanácsoltok?

Figyelt kérdés
ezalatt az idő alatt kicsit elengedtem magam lenne mit letornázni magamrol az lenne a kérdésem hogy még müködik a szervezetembe az a dolog hogy darabig izmosodok és fogyok egyszerre? az étrendel tisztába vagyok és a reggeli csirkemell rizst is megtudom oldani, milyen edzés tervet nézzek magamnak? kezdőt vagy haladót?
2015. jún. 7. 21:40
 1/5 Musclemore ***** válasza:

Mindenképp mozgass át!

1hónap elég lesz szerintem.Gondolom vágod, hogy az intenzitást is növeld közben, hétről-hétre, edzésről-edzésre.

2015. jún. 7. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
illetve szálkásitsak vagy tömegnöveljek?
2015. jún. 7. 21:42
 3/5 A kérdező kommentje:
ismerősök olyasmit is mondtak, hogy ha vissza esel akkor sokkal gyorsabban azt az izomzatot vissza tudod szedni amit elértél, mert hogy emlékszik rá vagy valami ilyesmi ez mennyire igaz?
2015. jún. 7. 21:43
 4/5 anonim válasza:
Asszem létezik ilyen, keress rá hogy "izommemória"
2015. jún. 7. 21:49
 5/5 anonim ***** válasza:

Az izommemória nem az. Az tanult mozgásra vonatkozik.

De vissza tudod szedni az izomzatot.

2015. jún. 7. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!