Először fogok konditerembe járni. Először mennyit edzek, mire figyeljek oda, milyen gépeket használjak?
Alapismereteket, vagy Sárga Kapszula című ebookot olvasd el, mert abban benne vannak az alapok, felesleges lenne ugyanazt leírni ide. Van benne kezdő edzésterv is, étrendek stb.
Első körben heti 3 súlyzós teljes testes edzés ésszerű, magas ismétlésszámmal, a többi napon pedig aerob edzést ajánlatos csinálni.
Ha fogyni szeretnél szálkásító diétára lesz szükséged.
Nem gáz. Egyébként nem néz ki mindenki jól az edzőteremben egyáltalán. Biztos vagyok benne, hogy nem fognak kinevetni, soha nem láttam még ilyet, szoktam látni mindenféle embert: túlsúlyosokat, idősebbeket, vannak 50 kilós gyíkbél srácok is stb. Ha bemész, köszönj, légy kedves mindenkivel, alapvetően mások is azok lesznek. Ha kisebb teremben edzel, akkor pedig nagy valószínűséggel még találsz is segítőkész emberkéket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!