Szeretnék elkezdeni konditerembe járni. Ebben kérnék segítséget. Van valaki?
Figyelt kérdés
Szeretnék a combomról,fenekemről zsírt leadni mert odahízok.Felsőtestem vékony.Milyen gyakorlatot csináljak,hogy először a zsírt tüntessem el és utána feszesítsem?Nem szeretnék izmokat hanem olyan alkatot mint a fitness modelleknek van.
Mi legyen a bemelegítés,ha kell aerob edzés vagy mi az miből álljon miből mennyi,és utána mikor taposógép, vagy lábnyitogatógépet használok mennyi ideig csináljam?
Heti 3 szor 1 óra az jó?
2015. jan. 19. 17:43
1/12 anonim válasza:
A fitness modellek az izomtol neznek ki úgy te szerencsetlen.
2/12 kovpet válasza:
Basszus, írtam egy fél oldalt, aztán értettem meg a lábnyitogatós részt. Ez egy úgynevezett kamukérdés, ugye?
3/12 A kérdező kommentje:
Miért kamu?Nem szeretnék olyan izmokat ami látszik feszes formás test.
2015. jan. 19. 18:28
5/12 anonim válasza:
Figyu, itt egy fitness modell:
6/12 anonim válasza:
Ha ilyen akarsz lenni, akkor el kell keserítselek, ez kőkemêny izomtenger :)
7/12 A kérdező kommentje:
Ilyet szeretnék nem tiszta izom de mégis feszes formás a teste.
2015. jan. 19. 19:05
8/12 anonim válasza:
Ő is tiszta izom. Guglizd csak meg a versenyformáját. A kettő között a testzsírszázalék a különbség, az izom ugyan annyi. Ők sem így néznek ki egész évben, csak pár napig, a verseny miatt.
9/12 A kérdező kommentje:
Milyen edzést kellene csinálnom?
2015. jan. 19. 19:16
10/12 anonim válasza:
Nézz körül a shop builderen, ott rengeteg edzéstervet találsz. Én az első két hónapban mindenképpen teljes testes átmozgató edzést javaslok neked. Utána növelheted az intenzitást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!