Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mivel kezdjem? Többi lent.

Mivel kezdjem? Többi lent.

Figyelt kérdés

14 éves lány vagyok és szeretnék egy kis erőnlétet szerezni. Szó szerint semmit nem mozgok. Izmot, erőnlétet szeretnék. 168 cm-hez vagyok kb 45 kg szóval azzal nincs baj. Nagyon hamar elfáradok, gyengébb vagyok mint a velem egyidősek. Tesiből is fel lettem mentve még régebben egy térdsérülés miatt. Most már nincs semmi baja a térdemnek (persze figyelni kell rá, de lassan 4 év után nincs semmi). Csípőtől lefelé még egész tűrhető a helyzet, de a felső részek már nem annyira (hát, has, kar...)

Hol kezdjek neki a dolognak? Ha egyedül nem megy akkor sincs baj, nem akarok sérülést meg ilyeneket...de mégis mit, hogyan?

Nem értek még ezekhez, de szeretnék. Bocsi a hosszért és esetleg a töltelék infókért, de nem tudom mi fontos és mi nem.

2015. dec. 26. 02:41
 1/3 Cortez70 ***** válasza:

Olvasd el a fegyencedzés című könyvet. Keress rá: google: fegyencedzés pdf.

Ezeket végezheted is minden másnap: guggolás, fekvőtámasz (ha a sima nem megy, akkor a női verziót, amikor a térded lent van a talajon), hasprés, lábemelés, egy lábas vádliemelés emelvényen. Minden gyakorlatból 3 sorozat amennyi megy. Kezdésnek jó lesz.

2015. dec. 26. 06:42
 2/3 anonim ***** válasza:
keress rá street workout, ha a közelben nincs is, a gyakorlatok csinálhatók máshol is, akár építhetők otthon is.
2015. dec. 26. 14:05
 3/3 anonim válasza:
Vagy csináld jól, és sárgakapszula :D
2016. jan. 13. 13:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!