12 éves vagyok,4 éve kajakozok elég izmos vagyok de nem érzem valami eredményesnek az edzést, az étkezésre egyáltalán nem ügyelek, de gondolom hogy ilyen idősen még nem is szabad. Öteletek hogy mit tegyek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 25. 20:48
11/17 anonim válasza:
"az étkezésre egyáltalán nem ügyelek, de gondolom hogy ilyen idősen még nem is szabad."
Itt azért megjegyeznék egy fontos dolgot. Nem értem miért ne lenne szabad figyelni az étkezésre. Főleg, ha versenyzel is, akkor ez egy nagyon fontos dolog.
12/17 anonim válasza:
Ja és lábazz. Az arányosság miatt.
13/17 A kérdező kommentje:
Szoktunk tárogatni hason és háton is abból is 6x30 és a hátizom az a törzsemeles.
2015. dec. 25. 21:20
14/17 anonim válasza:
Hason tárogatás az vállra megy, háton fekve vállra. Akkor jó lesz. Ha gondolod akkor guggolj. persze csak akkor ha nem szoktatok.
15/17 anonim válasza:
Heti hányszor van edzésed? És fiú vagy lány vagy?
16/17 A kérdező kommentje:
Fiú vagyok, heti 4 másfél órás edzés
2015. dec. 26. 19:31
17/17 anonim válasza:
ilyen idősen is szabad jó étrenddel élni, kajakozásra gondolom jó ez az edzés, de ha később testépitő akarsz lenni akkor nyilván majd nem ezt fogod csinálni:) szerintem 15éves kor alatt felesleges testépitéssel foglalkozni, addig elég ha valamit sportolsz, bár annyira nem értek hozzá:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!