Hogyan lehetne gyorsan nagyon lapos hasat varázsolni magunknak? Heti 3-szor edzem 1 órát, hasra ia persze, az étkezésre is odafigyelek,55 kg vagyok,169 cm, de valahogy a hasam nem a leglaposabb.
Figyelt kérdés
#nagyon lapos has-fogyás nélkul
2015. ápr. 15. 09:30
1/21 anonim válasza:
Nem tudom, hogy nálad mit jelent az odafigyelés. Tömegnövelő étrendet kell követni, utána pedig ha van elég izom, szálkásító étrendet.
2/21 anonim válasza:
Akinek nagyon lapos az genetika.
Nem mindenkinek lesz olyan feszes és sima hasa.
3/21 anonim válasza:
Gyorsan nem lehet. Tovàbbra is jó étrend kell és kemèny edzések.
4/21 anonim válasza:
Mit takar a "hasra is persze" és mi az, hogy az étkezésre is "odafigyelek"?
Ha igazán lapos hasat szeretnél és ehhez nem születtél a legjobb adottságokkal akkor nagyon fontos az étkezés étrend, vagyis diéta szerint, amin belül arra is figyelni kell, hogy ne puffadj tőle, tehát valószínűleg nem elég az egyszerű "odafigyelek".
A másik fontos dolog a has edzése. Az összes hasizomé, valamint a jó tartás érdekében a törzsizmok erősítése.
5/21 A kérdező kommentje:
az étrndbe odafigyelek a szenhidrat es fehérje bevitelre, folyadekra. Felszedni pár kilot nem lenne gond, csak leadni mar nehezebb, foleg a hasrol, mivel minden oda megy.a derekam es a gerincem is kicsit rendetlenkedik mar, ha plusz kilo jon fel ram, maris jobban faj, tehat ezt nem engedhetem meg magamnak.
2015. ápr. 15. 10:16
6/21 A kérdező kommentje:
Az egész hátamat edzem mar evek ota, a hát es deríkerosites erdekeben, kulomben volt ra pelda, hogy ha nem tenném, fel sem tudok allni pl. hajolásbol. Nem lehet, hogy a derék és hatfajas akadalyoz a helyes hasizomedzesben? a feluleseket a derekam miatt nem tudom csinálni.
2015. ápr. 15. 10:20
7/21 anonim válasza:
Nem, a hasizomedzés teszi tönkre a derekad ha rosszul véged.
8/21 A kérdező kommentje:
4/6 a hasra is persze-annyit jelent, hogy a has edzésére is odafigyelek. Keményen :) nem magátol szeretném, hogy olyan legyen, amilyent elképzeltem.
2015. ápr. 15. 10:49
9/21 A kérdező kommentje:
7/8 erre gondoltam, rengeteg videot megnéztem, hogy mit csinalhatok rosszul, utána is olvastam. a derekamat nem tudom teljesen sokáig a foldre szoritani-ez lehet a hiba? esetleg erre nincs valami praktika? :)
2015. ápr. 15. 11:06
10/21 anonim válasza:
Ha már tönkre ment a rossz gyakorlatoktól vagy mástól akkor felülést nem igazán tudsz végezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!