Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igaz ez? Egy testrészre...

Igaz ez? Egy testrészre hetente kétszer 25-50 ismétlés elegendő. E felett naturál testépítő nem képes regenerálódni.

Figyelt kérdés
Tehát a heti össz ismétlés izomcsoportonként nem haladhatja meg a 100-at. A legideálisabb olyan 50-60 ismétlés/hét.
2015. dec. 24. 10:34
 1/2 anonim ***** válasza:

--gömb--

Alapvetőleg azt gondolom, hogy nincs értelme ilyen szentenciákat megfogalmazni. Az emberi szervezet az nem villanymotor hogy pár egyenlettel le lehessen írni.

Másik szempont, hogy nincs megadva se súly, se sorozatszam. Nem mindegy hogy én 2*25-öt vagy 10*5-öt csinálok valamiből. Míg előbbit siman megcsinálom minden másnap, addig utobbinal kell 3 nap pihenő legalább. Nekem, alapesetben (az extra trükkjeimet nem irom le mert jön montypie és jól kioszt hogy milyen szellemi fogyatékos vagyok :DDD)

Mostani tervemben is 200 ismétlés körül megy egy héten, de 60 nap múlva 300 fölött lesz. Sőt, amiből két gyakorlat megy, ott a duplája.

2015. dec. 24. 11:08
 2/2 Cortez70 ***** válasza:
Nézzük: pl én hátra végzek 5 gyakorlatot, összesen 15 sorozat. Egy sorozatban 8-10 ismétlés. Akkor az összesen 150 ismétlés egy edzésen hátra. Nekem ennyi kell, de van akinek kevesebb is elég. Nem vagyunk egyformák. Neked kell kitapasztalni, hogy számodra mi a jó.
2015. dec. 24. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!