Kevin Levrone szerintem az egyik legjobb testépítő aki nem nyert olympiat. Egyetértetek?
Figyelt kérdés
2015. dec. 15. 18:16
1/10 Cortez70 válasza:
Igen, de pl Flex Wheeler is ilyen.
2/10 anonim válasza:
Egyetértek. Flex Wheelerrel is. Nasser is megérdemelte volna. Van azonban valaki, aki még jobb ezektől és mégsem nyert soha: Shawn Ray.
4/10 Glacierous válasza:
Lee Priest is megérdemelte volna a címet.
5/10 A kérdező kommentje:
Nassert énis sajnálom, a 97 esen volt a legjobb formája!
Keviné a 96 os arnold classicon tetszett!
Doriant szerintem odaverték! Elképesztő az is hogy mit élhettek át lelkileg hogy sose nyernek
2015. dec. 15. 19:51
6/10 anonim válasza:
Jaaaa Lee is megérdemelt volna, kemény forma.
Pont úgy mint Gyúrós Józsi.
:D
7/10 Cortez70 válasza:
Ja, mert Józsi pont ilyen formában volt ugye?
8/10 anonim válasza:
Najó elismerem hogy Lee talán egy kicsivel jobb, szóval ha kettejük versenyzik nyer. De azért ez is egy embertelen forma:
9/10 anonim válasza:
Kai Greene sem nyert o pedig megerdemelne.
10/10 anonim válasza:
Szerintem Kevin Levrone-nak hihetetlen teste van egyszerüen azok a tricepsz-ek hatalmas telt karok és aza hatalmas tömeg amit felépített és Így is megőrizte az atlétikus megjelenést se kiálló has szerintem flex-el együtt a valaha volt legjobb legszebb izomzattal versenyző emberek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!