Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Ünnepi kajálás?

Ünnepi kajálás?

Figyelt kérdés
Csak kíváncsiság, ki hogy van az ünnepek alatt a kajával? Lazulás, mondván egész évben étrend van, ilyenkor eszel rendesen, nagyjából figyelsz, de lecsúszik egy kis szemét? Vagy dobozolsz a rokonokhoz is?
2015. dec. 23. 18:23
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
Ez mindenkinél más.. Nálam például mivel nehezebben hízok, nekem az a + kalória, szénhidrát meg fehérje nem jön rosszul.. Csak azt nem tudom majd, hogy holnap hogy fogom a többi kajámat bevinni a karácsonyi falatozás mellé...:D
2015. dec. 23. 18:40
 2/18 anonim ***** válasza:
dobozolsz a rokonokhoz :D elképzelem viszed csirkemell rizst meg port és bocsi én nem eszek veletek ilyen szemét kaját mert frankó gyúrós vagyok :D:D ez vicc :D ne hogy már azt hidd hogy a testépítők nem esznek mást mint csirke rizst......
2015. dec. 23. 18:46
 3/18 anonim ***** válasza:
Lehet sütit sütni úgy is, hogy ne legyen szemét...
2015. dec. 23. 18:50
 4/18 Cortez70 ***** válasza:
Én eszek mindent, nem ezen a pár napon múlik a forma. Eleve nem is rossz kaják vannak nálunk: pulyka, hal, kis töltött kápi, de az is sovány húsból.
2015. dec. 23. 18:52
 5/18 anonim ***** válasza:

#2: Márpedig nyilván van, aki így csinálja... Nekem rosszabb, mint a gyúrósoknak, sokkal speckóbban eszem, nekem vinnem kell, ha épp nem sikerül megoldanom az életmódom lazítását, akkor elég, ha apróra megbeszéljük, hogy mi legyen az étel és melyikből legyen alapanyag (franciasaláta), mert nekem a cukros majonéz nem játszik s mit kell vinnem, mert ott nem lesz s nekem kell...

Sokan persze esznek, ami jön. Én se vagyok szívbajos, de egy, a saját ételeimnél nem vonzóbb karácsonyi ebéd után nem akarok 2 napig rosszul lenni (ez kicsit orosz rulett, nem tudhatom, előre, hogy mennyire történik ez meg, de sose igazán jó).

Most tömegelés vagy szálkásítás szempontjából évi 1-2 kósza alkalom nem sokat számít (s persze nem kell 2 tepsi sütit betolni, lehet koncentrálni a húsokra, rizsre, zöldségekre úgy, mint máskor, max. több zsír vagy valami esik be), de biztos van, akit ez megzavar vagy egyszerűen a saját ételeit szereti s neki nem éri meg alkalomszerűen sem.

2015. dec. 23. 18:53
 6/18 anonim ***** válasza:
hát ha hozzám jönne dobozzal úgy ki ba$$nám a házból mint macskát sz{rni :D
2015. dec. 23. 18:59
 7/18 anonim ***** válasza:
Nekünk ilyenkor rizs, krumplipüré, rántott húsok vannak, és telenyomom magam, még repetázok is 3 óra múlva. Desszertnek mamám szokott sütit csinálni, azokat is mértéktelenül pusztítom, ezen a pár napon nem múlik semmi.
2015. dec. 23. 19:28
 8/18 anonim ***** válasza:
Ugyanúgy eszek, mint egész évben. Ma meg voltam pecázni, szóval befigyel egy csuka is. :)
2015. dec. 23. 19:54
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem is azért nem dobozolok, mert hű de jó kaják vannak, hanem mert nem akarom megbántani a nagymamát. Persze a kaja is jó. :D Ezerszer fontosabb dolgok vannak a gyúrásnál, nem fogom emiatt "kínosra" kihozni a családi kaját.
2015. dec. 23. 20:44
 10/18 anonim ***** válasza:

HAJJAJ!! Hát a mamámnál Ezek alapok (amikor (még hogyha csak úgy)összejön a család):8 kg rántott csirke fele mell 4 fajta süti, 2 két faja leves,Hústorta, meg sült kacsa.

Hát amúgy ja vagyunk egy páran. Én Teletömöm magam rántott csirkével, krumplival de NAGYON mert IMÁDOM eleve meg hát nyilván ünnep van. Engem a sütik nem vonzanak meg a szemét kaják semmikor sem:/. (osztály karácsonyon betoltam egy szelet sütit és szarul lettem)

2015. dec. 23. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!