Borsolali70 kérdése:
Nos azt szeretném, hogy ugyebár gyúrok, de cseppet vézna vagyok, kajálás megvan rendesen, de nem hizok és ugyebár olvastam a proteinről, ennek vannak negativ tulajdonságai?!
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy hizol tőle ,de izmot nem növel,szóval én nem szteroidra gondolok,hanem proteinre fehérje por vagy mi és ennek negatív tulajdonságai vannak???2015. máj. 27. 15:41
1/7 anonim válasza:
Ha csirkét/halat/pulykát/marhát/túrót eszel, annak is van negatív mellékhatása? Abba is ugyanúgy van fehérje.
2/7 anonim válasza:
Akkor most megvan rendesen a kaja vagy nincs? A protein segít ha amúgy nem bírsz annyi húst/túrót betolni, de ha most is rendesen eszel akkor mi lenne a különbség? A túl sok fehérje megterheli a veséket, más negatívumról én nem tudok.
"hízol tőle, de izmot nem növel" - ha rendesen, edzésterv szerint gyúrsz, akkor növeli az izomzatot (inkább az izomzatot mint a zsírt). Ha csak ülsz otthon és PS-ezel, akkor meg hízlal.
3/7 anonim válasza:
Azért a túl sok fehérjét sem olyan egyszerű bevinni, ahhoz azért elég sokat kell enni hogy megterheljen.
4/7 A kérdező kommentje:
Értem kösz,akkor nem öli a spermát,mint a szteroid,ugyebár?!
2015. máj. 27. 16:52
5/7 anonim válasza:
Az sem öli a spermát egyszerűen nem így működnek a dolgok, de a doppingszerek azok teljesen más kategória.
Itt van egy link mi a tejsavófehérje és hogyan készül. [link]
Szója, borsó, rizs, marha, és tojás alapú fehérjekoncentrátumok vannak még a magyar piacon.
6/7 anonim válasza:
Azért nem hízol, nem jön a tömeg, mert nem vagy kalóriapluszban. Növeld a kalóriabevitelt egy kis telítetlen zsírral, és máris rendben leszel, nem kell más
7/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2015. máj. 28. 13:09
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!