Kajálás, csak így megy?
Hali. Gondban vagyok a kajálással.
Szóval gyors az anyagcserém,így sok CH kell.Csináltam egy étrendet,420 g ch körül,és 170g fehéjre. 78 Kg vagyok.A gond az,hogy ennyi pénzből csak így tudom megoldani. a 170g fehérjéből csak 110g körül van az állati eredetű.
És egy másik kérdés:
Ha csak edzőnapon tudok így kajálni,pihenőnapon( 3 pihenőnap van)mondjuk ugyanennyi fehérje,de ch meg mondjuk csak 250g az úgy mennyire rossz?
Így csináljam,vagy inkább osszam el egész hétre a kaját és minden nap ugyan annyit tudok kajálni,de akkor viszont kevesebb lesz a napi Ch bevitel.
Én jobban szeretem és biztosabb is, ha megvan állati fehérjéből a bevitel, de sokan edzenek így, hogy egy viszonylag nagy része megy növényiből. Sőt! Valamennyivel kevesebb ch is elég pihenő napon, hiszen az edzésen elhasznált kalóriamennyiséget itt nem kell pótolnod. Dehogy mennyivel leszel éppen pluszban azt nehéz így előre tudni. Majd meglátod, hogy ha így is jön a tömeg, akkor elég. Az edzési napokon legyen meg a ch!
De nem annyira értem ezt, hogy miért nem tudsz elég ch-t bevinni, hiszen a rizs, zab filléres dolog.
Hát,nem nagyon bírok enni,a rizs nem nagyon csúszik.
Hiába tudom,hogy meg kell enni,de egyszerűen nem tudom lenyelni,ha meg "tuszkolni " próbálom,akkor meg elhúzódik az 5 percet kajálás sokáig.
Egyébként arra gondoltam,hogy mivel nehezen hízok,és eddig félzsíros túrót ettem,de ha zsírost ennék,abban kb 2 szer annyi zsír van meg még + kalória.
Ja és még szerinted teljes kiörlésű zsemlét mivel érdemes enni? Illetve,ha te eszel ilyet/ettél ilkyet tömegelés alatt,te mivel etted?
Én tk kenyeret vagy zsömlét hússal eszek és zöldséggel vagy tojással.
A zsírt is növelheted, az jó ötlet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!