Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Igy helyesen szedem?

Igy helyesen szedem?

Figyelt kérdés
reggel vitamin..edzés után szőlőcukor és protein..most vettem bcaa-t és glutamint..ezt külön külön edzes előtt és után?
2015. dec. 23. 17:58
 1/7 Cortez70 ***** válasza:
Jó, persze a szőlőcukor bevitele mindig nagy vitát okoz, hogy kell-e. Szerintem nem muszáj, mert ha eszel a protein után nem sokkal szilárd kaját is, akkor úgy is visszatöltődsz. Mások szerint meg nem árt egy kevés. Na mindegy, ebbe ne menjünk bele. BCAA és glutamin mehet edzés előtt, után, BCAA edzés alatt is és lefekvés előtt is mehet BCAA és glutamin. De inkább szálkásításkor jönnek jól.
2015. dec. 23. 18:05
 2/7 A kérdező kommentje:
szőlőcukrot belekeverhetem a proteinbe ha tejjel iszom? és a bcaa-t a glutaminnal egybe?
2015. dec. 23. 19:13
 3/7 Cortez70 ***** válasza:
Mehet minden egybe, de jobb lenne vízzel.
2015. dec. 23. 19:15
 4/7 A kérdező kommentje:
igen tudom csak vizzel elég rossz íze van
2015. dec. 23. 19:29
 5/7 Cortez70 ***** válasza:
Gondoltam, de muszáj volt leírnom. ;)
2015. dec. 23. 19:33
 6/7 anonim válasza:
Vízzel jobb a felszívódás. "Tejet hagyd meg a csecsemőknek és a kiscicáknak."
2015. dec. 23. 21:34
 7/7 Glacierous ***** válasza:
Nem fog a fejlődés rovására menni,ha tejjel issza.Igya nyugodtan,ha így szereti.
2015. dec. 23. 21:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!