Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » 15napja szedem a Cypromix...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

15napja szedem a Cypromix fog. Gátlót. és tegnap lefeküdtem gumi nélkül a barátommal. Akkor igaz nem lehetek terhes? Mert az van a tájékoztatóban, h. Ha helyesen szedem az első naptól van fog. Gátló hatása

Figyelt kérdés
2008. okt. 18. 08:50
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Nos, ha az áll a tájékoztatóban, a doktor is azt mondja, akkor mi a kérdés? Szakemberekben nem bízol, de ismeretlen, sosem látott netes arcokban igen?
2008. okt. 18. 08:51
 2/9 A kérdező kommentje:
Tudom,de ez kombinált fogamzásgátló,ezért kérdeztem.
2008. okt. 18. 08:56
 3/9 anonim válasza:
Igaz hogy ezt írja a tájékoztató,csak nem bíztos hogy a szervezetedben "elkezdet e mükődni" , szóval hatot e már!Nekem azt mondta a doki h 1 hónapig azért még vigyázunk.Én is ugyan ezt a gyógyszert szedem.De talán nem lesz semi baj!Remélem!Vanak melékhatásai?Én most kezdtem el az ötödik levélel szedni.
2008. okt. 18. 17:41
 4/9 anonim ***** válasza:
Én úgy tudom, hogy az első levelet be kell szedni, aztán megvárni a 7 napot és utána már védett az ember, de ugye nem 100%-am, de védett.
2008. okt. 19. 10:36
 5/9 A kérdező kommentje:
Basszus akkor most mit csináljak?És ha teherbe estem?
2008. okt. 19. 12:01
 6/9 anonim válasza:
várd meg h beteg leszel e ha nem csinálj egy tesztet!a tesztet is 2 hét után lehet csak csinálni!ne steszelj és idegeskedj mert lehet atol sem fog megjönni!ugyhogy nyugi!
2008. okt. 19. 12:18
 7/9 anonim ***** válasza:
Attól is függ, hogy beléd élvezett -e vagy sem, mert ha szeded és megszakítottátok a dolgot, akkor kicsi az esély. Én mikor Cypromixet szedtem végigszedtem az első levelet, utána feküdtem le a pasimmal. Mivel utálja a gumiot ezért kezdtem el szedni.
2008. okt. 21. 09:03
 8/9 anonim ***** válasza:
Jézusom,szegény lányra szívbajt hozzátok,ha annyira félő lenne h működik e benne,akkor nem írnák poénból a tájékoztatóba h az első szemtől véd.15nap elteltével biztos h véd,én is ezt szedem.
2008. okt. 26. 21:38
 9/9 anonim válasza:

Utólag válaszolva: a betegtájékoztató szerint ha a ciklusod első napján kezdted szedni onnantól véd... Kérdés?

Nőgyógyászom szerint 10 nap... Szóval nem kérdés.

Mi is 12 napot tudunk csak várni, de megszakításos lesz...

DE mivel a betegtájékoztatóra sem hülyeségből írják amit írnak, és gondolom a nődoki sem hülye, nem kell agódni aki így jár. Csak ha balszerencsés és pont az 1%ba esik :)

2011. jan. 5. 21:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!