Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Tudtok ajánlani valami ételt,...

Tudtok ajánlani valami ételt, hízókúrát tömegnövelésre? Kis regény lennt.

Figyelt kérdés
Szóval, 14 éves fiú vagyok 47 kiló és 165 centi. Az alapizomzattal nincs gond, ami van rajtam a csontokon kívül az izom, És kéne valami hízókúra, tömegnöveléshez. Tudtok valamit segíteni? Kicsit utána néztem, most minden nap nyomom az 5 tojást reggelire, és napközben a húst is. Számoltam, és napi olyan 90 g proteint viszek be, de ez nem biztos. Persze tudom, hogy ez nem ér semmit edzés nélkül. Ugyhogy nyomom a Street workoutot rendesen. Azzal sincs baj. Szoval tudtok ajanlani valami hizokúrát?

2015. dec. 21. 14:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Meki menü.
2015. dec. 21. 14:23
 2/5 Cortez70 ***** válasza:
Tömegnövelő étrend kell. Google: alapismeretek.
2015. dec. 21. 14:37
 3/5 anonim ***** válasza:
Kalóriatöbblet kell. Lehet, hogy még fehérjéből is mehet több (én meg nem mondom, kinek mennyi kell, a helyedben picit még emelném, azt hiszem), de kalória mindenképpen kell, máshogy nem megy. Hogy áll a többi makród? S mióta csinálod, azóta mi a helyzet? Ha nem nő a tömeged vagy nem eléggé, többet kell enned, nincs mese. Választhatsz, hogy szénhidrátra vagy zsírra alapozol, kinek hogyan sikerül kalóriatöbbletbe kerülni s ki melyikkel érzi magát jobban...
2015. dec. 21. 15:43
 4/5 A kérdező kommentje:
Jólvan, akkor több kalória
2015. dec. 21. 17:50
 5/5 anonim ***** válasza:

Olvasd el a sárga kapszula c. ebookot. Ingyen letölthető, nem is hosszú.

Az étrend tényleg a fontos dolog, ez rendesen részletezve is van ott.

Ami neked a legfontosabb az a kalóriatöbblet, ehhez használj valami netes kalkulátort. Telítetlen zsírok nagyon jó kalóriaforrások: dió, földimogyoró, mogyoró (mogyoróvaj), olivaolaj, stb.

Szóval legyen egy étrended, számolgassad a kalóriát, és kiegészítésnek mehet bármi ilyesmi.

2015. dec. 21. 18:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!