Tudtok ajánlani valami ételt, hízókúrát tömegnövelésre? Kis regény lennt.
Figyelt kérdés
Szóval, 14 éves fiú vagyok 47 kiló és 165 centi. Az alapizomzattal nincs gond, ami van rajtam a csontokon kívül az izom, És kéne valami hízókúra, tömegnöveléshez. Tudtok valamit segíteni? Kicsit utána néztem, most minden nap nyomom az 5 tojást reggelire, és napközben a húst is. Számoltam, és napi olyan 90 g proteint viszek be, de ez nem biztos. Persze tudom, hogy ez nem ér semmit edzés nélkül. Ugyhogy nyomom a Street workoutot rendesen. Azzal sincs baj. Szoval tudtok ajanlani valami hizokúrát?2015. dec. 21. 14:17
2/5 Cortez70 válasza:
Tömegnövelő étrend kell. Google: alapismeretek.
3/5 anonim válasza:
Kalóriatöbblet kell. Lehet, hogy még fehérjéből is mehet több (én meg nem mondom, kinek mennyi kell, a helyedben picit még emelném, azt hiszem), de kalória mindenképpen kell, máshogy nem megy. Hogy áll a többi makród? S mióta csinálod, azóta mi a helyzet? Ha nem nő a tömeged vagy nem eléggé, többet kell enned, nincs mese. Választhatsz, hogy szénhidrátra vagy zsírra alapozol, kinek hogyan sikerül kalóriatöbbletbe kerülni s ki melyikkel érzi magát jobban...
4/5 A kérdező kommentje:
Jólvan, akkor több kalória
2015. dec. 21. 17:50
5/5 anonim válasza:
Olvasd el a sárga kapszula c. ebookot. Ingyen letölthető, nem is hosszú.
Az étrend tényleg a fontos dolog, ez rendesen részletezve is van ott.
Ami neked a legfontosabb az a kalóriatöbblet, ehhez használj valami netes kalkulátort. Telítetlen zsírok nagyon jó kalóriaforrások: dió, földimogyoró, mogyoró (mogyoróvaj), olivaolaj, stb.
Szóval legyen egy étrended, számolgassad a kalóriát, és kiegészítésnek mehet bármi ilyesmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!