amúgy több mint valószínű, hogy nem a táplálkozás a ludas. volt egy versenyfelkészülésem még év elején, és túlerőltettem magam.
orvoshoz már nem merek fordulni, mert csupa baromságot mondanak. az egyik azt mondta egyáltalán ne súlyzózzak. a másik pedig azt, hogy ne guggoljak...
2015. dec. 21. 18:34
3/8 anonim válasza:
Nézd vitatkozni lehet ezzel kapcsolatban is, de ha minden szilárd kajád tartalmaz legalább 100g zöldséget és megfelelő a vízfogyasztásod, garantálom nem lesz több gondod az aranyereddel, főleg, hogy belső volt. Akármennyit is emelsz.
2015. dec. 21. 18:49
4/8 anonim válasza:
Az orvosok 90%-nak ez a mániája, hogy dobd el a súlyzókat, ez valami fóbia náluk. Az hogy rengeteg közülök meg egy 120 kilós dagadt getci aki dohányzik is az meg tök oké.
2015. dec. 21. 18:53
5/8 anonim válasza:
Az aranyer kisse tulmutat a rostokon. Valoszinuleg megeroltetted. Nekem nyaron volt aranyerem kb. egy het alatt elmult. Amugy kb. 5 eve alaphangon 1 kilo zoldseget eszek meg egy nap plusz zab meg csonthejasok szoval nem hiszem, hogy a rosthiany az egyetlen kivalto ok.
2015. dec. 21. 23:01
6/8 anonim válasza:
Nem azt mondtam, hogy az az egyetlen kiváltó ok de az emberek 90%nál az étkezés miatt jön elő ez tény.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!