Heti 2 mell edzessel jobban fejlodne a mellem?
Figyelt kérdés
Hetfo es pentek .2015. dec. 20. 16:59
1/4 Cortez70 válasza:
Nálam jobban ment úgy, de csak akkor ha pénteken nem ment rá sok sorozat. Tehát hétfőn nyomtam 4-5 gyakorlatot, gyakorlatonként 3 sorozattal. Pénteken meg csak egy gyakorlat ment rá. Nekem így volt jó, de nem vagyunk egyformák.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha úgy érzem hogy pl hétfőn ugye lenyomtam a kötelezőt, de péntekre már azt érzem, hogy tudnám még ugyanazt lenyomni amit hétfőn toljam?
2015. dec. 20. 17:07
3/4 anonim válasza:
Hát nyílvánvaló!! Bár az se mindegy mikor van a pihenő napod?
Én hetente 2-szer mellezek 6x8 mivel olyan szar a genetikám, hogy dupla edzés kell rá, és kevesebb mint egy év alatt szép (nem teljesen) szimetrikus lett. (nem mintha lenne teljesen szimetrikus)
Lényeg mi lényeg, hogy nyugodtan edzhetsz kétszer, ha valamit duplán jól csinálsz valszeg jobb eredményt érsz el! ;)) Sok sikert!
4/4 A kérdező kommentje:
Köszi !
2015. dec. 21. 00:31
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!