Hogy lehetséges az, hogy a bortonokben a rabok olyan izomtomeget élítenek maguknak mindenféle tápkiegészíto nélkul?
Ha jobban megfigyeled, nem téged szóltalak le, mivel veled (veletek) ellentétben nem bocsátkoztam személyeskedésbe.
Nincsen semmilyen személyes sértődöttség, hiszen a 184 cm-emhez 82 kg társul széles vállakkal, senkinek sem lenne oka a fizikumom leszólására, elég vicces is lenne.
Tekintve hogy nem a biológia tudományát tanulom, nem tudok tudományosan hozzászólni, de te sem - hacsak nem vagy orvos vagy biológus. Erre abból következtetek, hogy már eleve információknak az "összegyűjtéséről" beszéltél, szóval világossá vált számomra hogy az internetről ollóztad össze a dolgokat, esetleg bolti eladókkal kokettáltál a témáról.
"akkor igazán hiába teszed itt az agyadat. Látszólag életedben nem voltál még edzésen ahol felvilágosítottak volna téged ezekről a dolgokról, csupána biotechben dolgozó dilettáns eladónők promóciószövegeit nyomod te is."
Nem, te mindenkit lefitymálsz aki súlyokhoz mer nyúlni, olyan ostoba kijelentésekkel, hogy "olcsó izom". Értem.
Ó igen barátom én sokat olvasok az interneten. Ja de látom ez pedig biztos "olcsó tudás" és ezért nem számít. Remek analógia lett volna, ha ezt így le is írod, még holnap is ezen kacagnék.
De akkor megkérdezem tőled hogy te akkor itt miért szólsz egyáltalán hozzá. Te úszó vagy, csak úszó kérdésekhez érthetsz, hisz csak úszó vagy, és nem testépítő. És gondolom se focihoz, se politikához nincs hozzászólásod, véleményed, mivel sem focista nem vagy, sem politikus. Remélem nem kell elmagyarázzam hogy ezt miért vezettem le.
Te ott ástad el magad hogy ilyen baromságokról beszélsz, és fogalmad nincs az izomsejtek működéséről. Olvass kicsit utána, meglátod hasznodra válik annak ellenére hogy nem vagy orvos. Talán meglátod hogy mekkora baromságot beszéltél, és mivel látványosan ilyen remek embernek képzeled magad, nem hagy majd nyugodni a téma amíg nem jössz ide és töredelmesen elnézést kérsz azért, mert a korlátoltságod végett baromságokat írtál. :) További szép estét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!