Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hogy lehetséges az, hogy a...

Hogy lehetséges az, hogy a bortonokben a rabok olyan izomtomeget élítenek maguknak mindenféle tápkiegészíto nélkul?

Figyelt kérdés
2015. dec. 20. 11:48
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
0%

Úgy látszik érzékeny pontot érintettem, ha már belekezdtél egy ilyen primitív, gusztustalan sértegetésbe. Látod, most is föléd keredem és nem alacsonyodom le a szintedre.

Én a sport, mozgás kategóriáját néztem, nem pedig a testépítés alkategóriát külön.

2015. dec. 21. 12:36
 12/23 anonim ***** válasza:
0%
Egyébként nem mondtam hogy lenézném őket. Ha valaki nem sportol semmit, akkor jó ha lejár a konditerembe, mert ott legalább mozog. Én azokat nézem le, akik mások fölé helyezik magukat amitt, mert nagy dagadt olcsó izmaik vannak a konditeremből, amiket már messziről látni hogy kondis izmok.
2015. dec. 21. 12:38
 13/23 Cortez70 ***** válasza:
Nem helyezem magam mások fölé csak azért mert izmosabb vagyok. Ettől én még focizom rendszeresen, de tudok saját testsúllyal is edzeni, úszni, bármi. Nem akadályoz semmiben. Neked van valami komplexusod kiscsávó, ha amiatt támadsz egy embert, mert súlyzós edzéssel IS izmosodott. Valami nem kerek a kisagyadban.
2015. dec. 21. 12:41
 14/23 Cortez70 ***** válasza:
Ja,meg nincs olyan, hogy kondis izom meg nem kondis. Az izom nem tudja, hogy te most súlyzóval edzed éppen, csak az ellenállásnak miatt megfeszül. Legyen az saját testes terhelés vagy téglaemelés, stb. A szervezet nem tudja, hogy te mivel edzed. De ennyire laikus vagy, ez is bizonyítja!
2015. dec. 21. 12:43
 15/23 anonim ***** válasza:

"Miért, szerinted milyek izmok azok amiket a kondiban szereznek az ilyen igényű emberek? Kevés munkával, rövid idő alatt felszednek látszatizokat amik igazából semmire sem jók, mert ezek az emberek nem sportolnak, csak kondiznak. "

Az izomszövet izomszövet. Nincs olyan hogy "műizom", meg "olcsó izom". Ilyet csak az ostoba emberek mondanak senki egyéb.

"A konditermi edzés az a sport kiegészítője. Én 8 évig vizipólóztam, nekünk heti 1 kondis edzésünk volt és 5 uszodai. A sportolóknak való a kondi kiegészítésként, hogy egyes izmokat fejlesszenek, amelyek a sporttevékenység közben kevésbé erősödnek. "

Úszóknak nem is az erő, meg a nagy tömeg a fontos, nem is tudom ezt miért fifikázod itt. Súlyemelő se úszik, ahogy teniszező se. Minden sportág aszerint edz ami fontos neki a győzelemhez. Mellesleg az úszás csapatsport, és nyilván inkább ezen van a hangsúly.

Viszont ha valaki életében nem sportol, és magára akar szedni több 10 kg-nyi kondis izmot, annak a világon semmi értelme azon túl, hogy menőzzön a haverjainak vagy másnak. Ezek olcsó izmok, amik nem tartósak, nem fognak úgy megmaradni a mozgás abbahagyása után, mint a hosszú évek alatt felszedett izom.

A hétköznapokban is jól jön az az erő amit "kondis izmokkal" szerzel. Egyéb értelme tényleg nincs, és inkább a jó fizikumról szól, de ez önmagában miért probléma? Vagy téged épp kiröhögtek párszor kondisok fizikumod miatt, és ezt vetíted itt?

"olcsó izmok nem maradnak meg" Jaj istenem lődd le magad. Az izomszövet izomszövet, semmi egyéb. Akkor marad meg, ha van elég táplálék, illetve stimuláció. Ha valaki nap mint nap 250kilókkal guggol a teste ahhoz alkalmazkodik: izmot épít. Ha abbahagyja (stimuláció megszűnik), a testnek felesleges fenntartania az izmot: lebontja. Itt nincs semmi ördöngősség ez szimpla biológia. Te nem mozognál semmit, te is lebontanád az izmaid és feldughatnád a seggedbe akárhány évet is úsztál: 1 év múlva sehogy nem néznél ki.

"Azért temélem te sem gondolod, hogy a hoszú évek alatt sporttal felszedett izom egyenértékű azzal, amit valaki a kondiban szed fel. Kissé nevetséges lenne ha ezt a kettőt valaki egynek gondolná. "

Teljesen egyenértékű minden egyes izomsejt attól függetlenül hogy milyen módon szeded magadra.

Én szánom ezeket az embereket, mert nagyon oda vannak a kondijukkjal, de hát olcsó húsnak híg a leve, ezt ők is tudják.

Én szánom azokat az embereket, akik minden nemű háttértudás nélkül baromságokat terjesztenek, szimplán azért mert egyszer befenyítette őt valami gyúrós majom (vagy bármi is okozza nálad ezt az indokolatlan érzelmi kitörést).

2015. dec. 21. 13:45
 16/23 anonim ***** válasza:
0%

15:

Ha szerinted a kondiban összeszedett merev, kötött izom, ami egy kis mozgás után hamar begörcsöl egyenértékű azzal a lazán kötött izommal, amit valaki hosszú évek alatt szedett magára, akkor igazán hiába teszed itt az agyadat. Látszólag életedben nem voltál még edzésen ahol felvilágosítottak volna téged ezekről a dolgokról, csupána biotechben dolgozó dilettáns eladónők promóciószövegeit nyomod te is.

2015. dec. 21. 14:26
 17/23 Cortez70 ***** válasza:
Mi is nyújtunk edzés után. Legalàbbis aki jól csinàlja. Semmivel nem lesz kötöttebb, mint bàrki màs izomzata. Sosem görcsölök be, 2 óra focinàl sem. Megint csak emeletes baromságokat írtàl kisgyerek.
2015. dec. 21. 14:31
 18/23 anonim ***** válasza:
21%

17:

És szerinted mindenki olyan mint te? Szeriinted mindenki 30 éve csinálja vagy mi? Nem, a legtöbben észreveszik hogy cingárok, aztán lemennek a terembe és 1,5 év alatt 66 kg-ról felhíznak 90 kg-ra - több ilyen példát is tudok.

Szerinted ők sem görcsölnek be, ugye? És szerinted az ő izmus is egyenértékű mindenki máséval, aki adott esetben pl. igazi sportlással egybekötve alakította ki izomzatát.

Nekem aztán teljesen mindegy hogy mi a fenét képzeltek arról amit csináltok, ha valamiért valaki ezzel akar kitűnni a tömegből - mert mással nem tud -, akkor tegye, engem nem érdekel. Csak úgy gondoltam szóvá teszek. Kisember.

2015. dec. 21. 15:01
 19/23 Cortez70 ***** válasza:

Nyilván nem kindenki olyan mint èn. Tènyleg van egy réteg aki nem nyújt, behízik hamar a cukros tömegnövelőtől, stb.

De nem is kell ezekkel foglalkozni, ez az ő gondjuk. És nem is kell egy ilyen réteg miatt minden súlyzós edzést végző embert elítélni. Problem solved.

2015. dec. 21. 15:05
 20/23 anonim ***** válasza:

"Ha szerinted a kondiban összeszedett merev, kötött izom, ami egy kis mozgás után hamar begörcsöl egyenértékű azzal a lazán kötött izommal, amit valaki hosszú évek alatt szedett magára, akkor igazán hiába teszed itt az agyadat. Látszólag életedben nem voltál még edzésen ahol felvilágosítottak volna téged ezekről a dolgokról, csupána biotechben dolgozó dilettáns eladónők promóciószövegeit nyomod te is."

Remek érv, a nyújtásról senki soha nem hallott életében.

A másik pedig hogy aki 250 ekkel guggol, az 250 ekkel guggol. Ott nincs kecmec szivem. Lehet itt kötött meg begörcsölt izmokról beszélni, de ez bullshit. Te ezeket kitaláltad, hogy legyen okod lefitymálni.

Aranyos hogy semmi infód nincs rólam, mégis olyan feltételezésekbe bocsátkozol amin csak kacagni tudok. Ha megfeszülsz se tudnál annyi ismeretanyagot biztosítani se biológiáról se edzéstudományból mint amivel rendelkezek.

Itt egyedül te képzelegsz arról, hogy ki mit csinál és nem más. Neked mi a f* közöd van ahhoz hogy valaki lemegy edzeni egy jó fizikumért? Azon kívül hogy fáj neked hogy hiába sportoltál 8 évig kiröhögi bárki a fizikumodat, aki ~2 éve kondizik.

Nagyon látványosan személyes sértettség áll a háttérben, amit megpróbálsz valamilyen tudományosnak látszó kijelentésekkel igazolni. Csak valójában nincs a kezedben semmi, csak a lelki szegénységed.

2015. dec. 21. 15:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!