Hogyhogy nem tudtam fekve kinyomni ugyanazt a súlyt, ami hetekkel ezelőtt simán ment?
3 hete kezdtem el edzeni, edző segítségével. Kedden felsőtest, csütörtökön alsótest.
Hosszú kihagyás után kezdtem el. Első edzésen kértem, hogy kíváncsiságból hadd próbáljam ki a fekvenyomást. A rudat 30-szor ki tudtam nyomni akkor.
Ma lábaztunk, edzés végén egy kevés felsőtest is volt. Kértem, hogy legyen az utolsó sorozat némi fekvenyomás. Legnagyobb meglepetésemre megtartani alig tudtam a rudat, nemhogy kinyomni... Pár másodperc szenvedve, remegve tartás után inkább elvette tőlem, mielőtt az arcomra ejtem.
Nem értem, hiszen sokat edzettünk felsőtestre, a keddi után szerda estére merevre álltak a karjaim az izomláztól. Ma pedig 90%-ban lábra, fenékre edzettünk, a felsőtestemnek nem volt miben elfáradnia.
Miért nem ment?
"De az ilyen visszaeséseknek általában idegrendszeri oka van."
Ez alatt mit értesz pontosan?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!