Hogy néz ki az edzéstervetek?
Fekvenyomás
Tárogatás
Bicepsz kétkezessel
Kalapács bicepsz
Felülés
Tolonc
Huzodzkodás
Csigás trinyó
Ritkán megy mellről nyomás
Lábra kis futópad, foci, bicaj.
Strandra edzek, minden évben 4-6 hónapot. Ez elég a csajozáshoz.
"De a jó reggelt gyakorlat az alap, az mindig megy. Aki ezt nem csinálja az nem jut sehova :DDD"
És aki csinálja az hová jut? :)
--gömb--
Cortez: Egyesek szerint a kórházba, de én nem hiszek nekik :D
--gömb--
Elégnek elég, de én igazság szerint a felhuzas helyett kezdtem csinálni, mert igy nem terheli az alkart (ez aztán a komoly indok mi?). Aztán megszerettem. Azóta a felhuzast is csinalom megint, de most mondjuk mindent nagyon magas ismétléssel, szóval most papíron se fenyeget veszély. De 2 hónapja 100 kilóval csinaltam 3-akat, ott azért volt feszültség az alsóhátban. Amikor ezt meséltem az egyik ismerősömnek (aki szintén edz amugy), ő mondta egyből hogy szét fog menni a derekam :D
Nem férne ki ide.
4 hetes
2 hét testépítő stílusban, 1 hét erőemelő stílus és 1 hét lazább hét(alapgyakorlatok kis súllyal 20-30 ismétlésekkel, izolált gyakorlatok triszettben stb.). Aztán újra az egész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!