Nektek milyen az edzéstervetek?
Tehát most csak nagyvonalakban kérdezném.
Mert nem tudom,hogy jól-e csinálom.
Pl. egy karedzésnél alapgyakorlatból 5 sorozatot csinálok...
általában max. 12 ismétléssel..van,ha jól bírom az edzést szinte az összes gyakorlatból 5 sorozatot csinálok..
Ez soka? Az a probléma megszoktam már és tök kevésnek érzem,ha 3 sorozatot csináélok mindenből.
pl az utolsó karedzésemből a bicepsz edzés állt:Bicepsz egyenes rúddal 5 sorozat,váltottkarú bvicepsz,5sorozat,koncentrált bicepsz 4 sorozat,scott padon picepsz 3 sorozat...nagyjából így szoktam,mer így esik jól,de szertnék azért nőni is..Tök jól sikerültg bedurrannom,de nem tudom ez használ-e,vagy visszább kéne vennem?Lehet,ha kevesebbet csinálnék,jobban nőne a karom...és ez más izomcsoportoknál jó így,vagy nem?
2 munkasorozatot csinalok bicepszre, te 17et
En fejlodok, es te?
egyenlőre igen fejlődöm,de ezt annak tudom,be hogy majdnem egy év kihagyás után 3 hónapja edzem megint,és úgyebár így gyorsabban visszajönnek az izmok.De nemtudom mikor kéne viszább venni...csak azért furcsállottam,mert mindenki mása teremben hamar végez az izomcsoportal a teremben...Most lehet megpróbálok,egy olyan hónapot,ahol minden izomcsoportra 3 gyakorlat és 3 sorozatot csinálok nagy súllyal.
Egyébként köszönöm az eddigi válaszokat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!