Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Étrendemre vetnétek egy...

Étrendemre vetnétek egy pillanatást és véleményeteket elmondanátok?

Figyelt kérdés

6-7 éves korom óta kórosan elhízott kategóriában voltam, ezt 16-17 éves koromban sikerült a túlsúlyos kategóriába szorítanom súlyzós edzéssel, majd rámtukmáltak egy borzalmasan sok cukorral telített tömegnövelőt, ami majd megizmosít és könnyebb lesz zsírt leadni, én persze naív es tudatlan voltam és hittem olyannak aki jóval régebbóta művelte a sportot, de azt hitte, hogy ő ért hozzá, ezzel természetesen sikerült borzalmasan elhíznom, 100 kilót mutatott a mérleg, 19 éves koromra sikerült rég nem látott 78 kilóra fogynom, ám így is inkább zsíros voltam, mint izmos, mivel rengetek kardio munkával fogytam és rengetek izomvesztéssel járt, el voltam gyengülve... Ma már 21. életévem közepén járok és eljutottam addig, hogy tisztán kajálok. Úgy gondoltam, hogy tisztában kell lennetek a háttérinformációkkal ahhoz, hogy megfelelő módon tudjatok mérlegelni.

Szeptemberben kezdtem újra az edzést 1,5 hónap (tőlem független dolog miatt) kihagyás után. Akkor 81-82 kiló voltam, ekkor még csak vissza akartam lendülni, október 1től elkezdtem csökkenteni a ch-t, fáradtság, edzésben visszaesés, kedvtelenség jellemzett, és mondtam ez így nem jó, átálltam november elején a ciklikus ketogén diétára, ezzel nem várt eredményeket értem el, a súlyom gyarapodni kezdett, edzés rettentően jobban ment (70 kilós széria helyett ma már 90 kilóval nyomok fekve10 es ismétlésszámmal) a súlyom most 85,5 kg

A tükörben viszont sokkal jobban festek, mértem a testzsírszázalékom ezzel a 3 pontos módszerrel, köldök mellett 4,5 cm helyett 2,5 cm bőrt tudok összefogni, ráadásul a kockák vonalai is haloványan látszanak.

Szóval az étrendem: 1 kiló marha/sertés/csirkemell 6 részre elosztva

Zöldség 100-150g naponta ( tudom hogy kevés, de kifejezetten utálom a zöldséget) 250g túró lefekvés előtt, edzés után 50g wpc

Hétvégén (visszatöltés) 300-400g hús, ch különböző forrásokból 300-350g, +250 g túró lefekvés előtt.

2015. dec. 13. 23:15
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Tök mind1 ki mit oszt, meg mit nem, a vércukorra szükség van. Ha nincs vércukor halott vagy.

Innentől kezdve, hogy egy rendes étrenddel viszel be összetett szénhidrátokat, vagy rákényszeríted a szervezetedet, hogy a meglévő és bevitt zsírokból állítsa elő a glükózt, teljesen lényegtelen... Ígyis úgyis a kcal mínusz okozza a fogyást és a kcal plusz a gyarapotást, egyszerű ez mint a faék.

2015. dec. 14. 11:13
 12/15 A kérdező kommentje:

szóval szerintetek folytathatom? vagy kiegészítenétek, elvennétek belőle?

zöldségen meg próbálok változtatni, de én tényleg az vagyok, aki nem eszi meg, legyen akár pizzán, vagy szóban forgó gyroson, nem eszem meg rajta (alapból se eszek ilyeneket). Egyedül a pörköltben eszem meg pl a paradicsomot, paprikát, mert az azzal jó, de TÉNYLEG semmilyen más formában nem szeretem, se lecsót se semmit. Nem szeretem, de attól függetlenül eszegetem.

2015. dec. 14. 11:36
 13/15 anonim ***** válasza:

Ha működik és hozza a kívánt hatást, akkpr folytathatod, ha nem működik, akkpr változtass.

A rost meg az egészségért kell elsődlegesen, azok tartják tisztán a beleket... Ezért jó, aki nem eszik sok zöldséget, ha legalább teljes kiörlésű dolgokat, barna rizst, vagy vörös vagy fekete rizst, zabpelyhet stb eszik, mert ezeknek is magas a rosttartalmuk... És pont ez a baj a béna hiányos infókból alkotott ketogén diétákkal, hogy csak eszed a hűst, túrót, stb-t de a beledet semmi nem tisztítja.. Csak halmozod a salakanyagokat...

Én tényleg nem akarok vészmadár lenni, de 40-50 éves kprodban, az onkológus előtt ülve, majd jussak rszedbe.

2015. dec. 15. 11:05
 14/15 anonim ***** válasza:
Bocs a sok elírásért, lapát kéz + kis telefon :)
2015. dec. 15. 11:06
 15/15 A kérdező kommentje:
útifűmaghéjjal szoktam a rostot kiegészíteni, nincs bajom a széklettel
2015. dec. 15. 16:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!