Mit válaszoltok ha megkérdik, hogy gyúrsz?
Pl. munkahelyen.
Nemrég kezdtem el, és ahogy észrevettem akik gyúrnak a cégnél mindenkinek beszólnak, hogy mi van gyúrós.
Erre szeretnék valami frappáns választ, válaszokat.
Pl.: -Igen gyúrok, évente egyszer tésztát.
- Vagy mi van te meg fogyókúrázol?
Hasonló válaszokra gondolok. Vagy egyszerűen tagadjam le?
"ja! gyúrok wazze"
mindig jó: elég laza hogy érezze nem érdekel, és nem is sértő amire felkapná a vizet, hogy továbbra is beszólogasson, és utána még pojént is lehet belőle kovácsolni: nehezet kell emelnie "látom hogy nem bírod! gyúrjá wazze"
Sztem ezt a wazze- dumát a legkönnyebb ilyen téren meglovagolni. Persze lehet visszaszólni csúnyábban is, csak akkor látszik rajtad hogy zavarba gyütté, és kapod majd még. Szóval vagy elütöd pojénnal, vagy durván visszaoltasz, amivel érzi hogy nem kell ilyen területen baszakodni. De olyan is volt hogy elhívtam a delikvenst is edzeni, el is jött! És mit ad isten hogy lábnap volt VÉLETLEN amikor jött :D Olyan jól életemben nem szórakoztam, mint edzés alatt, és utána 1 hétig :D
Igazából mindenki tudja hogy ezeket a beszólogatásokat általában rosszindulat, és irigység szüli kb. "má egy hónapja csinálod oszt nem látszik" na erre volt hogy felkaptam a vizet és visszaszóltam: te 10 éve iszol (eszel, bagózol, bármi rossz szokás), rajtad látszik is. várj 10 évet és rajtam is látszódik majd az edzés (nyilván annyi se kell).
A legjobb az lenne ha nem gondolkodsz ilyen eröltetett poenokon. Csak
"Mi van gyuros?"
"Mi lenne?"
Vagy "mi van gyuros?"
*feszitesz egyet bickora*
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!