Mit válaszoltok ha megkérdik, hogy gyúrsz?
Pl. munkahelyen.
Nemrég kezdtem el, és ahogy észrevettem akik gyúrnak a cégnél mindenkinek beszólnak, hogy mi van gyúrós.
Erre szeretnék valami frappáns választ, válaszokat.
Pl.: -Igen gyúrok, évente egyszer tésztát.
- Vagy mi van te meg fogyókúrázol?
Hasonló válaszokra gondolok. Vagy egyszerűen tagadjam le?
193 centi vagyok, 105 kilo, es kuzdosportot is uzok a sulyzos edzes melle.
Nem szoktak beszolni.
Íjáá...de kemény itt valaki.:D
Letagadni ne tagadd le.
-Nincs semmi különös dagi...nikotinfüggő...Madzag Jankó...
Mondjuk ilyeneket vissza tudsz válaszolni.
Valahol olvastam konfliktus kezelésről és ott ha jól emlékszem azt javasolják, hogy nem szabad bele menni a vitába, hogy lássa, a másik, hogy zavar a kérdés.
Ezért a vicces válasz és kicsit nagyképű válasz a legjobb, csak hogy érezze, hogy leszarom a másikat.
Én is gondoltam erre, hogy így születtem. :)
Ez a bu/z/ibáros is jó :)) Csak abba megint van cikizendő.
Mert ha azt mondom, hogy ott szoktak így ismerkedni, akkor egyből jöhet rá a másik kérdés, hogy én honnan tudom, hogy ott, hogy ismerkednek :) De amúgy jó!!
A zumba+flabelos is jó csak szerintem némelyik azt se tudja, hogy mi az.
Ha engem kérdeznek, akkor azt válaszolom mindig, hogy: "Nem. Testépítek." Erre általában nem tudnak semmi olyat szólni, mindig elmennek mellette.
Még az a jobb, ha úgy hívnak egyeseket, hogy "gyúrós" vagy hasonló. Én Gábor vagyok és az egyetemen mindenki Pumpednek hív vagy Gabónak.
Remélem átérzitek :'(
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!