Tudok még erősebb lenni fekvenyomásban?
Kaján fog múlni a dolog. Ha eddig nem figyeltél a kajára, akkor ott is maradsz. Kezdj el rendesen enni.
Nekem nagy célom volt a 120 kg-s fekvenyomás. Az istenért nem ment, 115 volt a max. Semmit nem tudtam a táplálkozásról, de aztán hallottam ezekről a "porokról" és vettem egyet, fingom nem volt róla, hogy mi. Ráadásul egy MRP volt, ami lényegében egy lassú felszívósású, rostokkal tele nyomott tömegnövelő, nem is edzés utáni formula. Elkezdtem szedni, egyből lett változás, ha nem is sok, mert kiment a 120. De nem tudtam nagyon túllépni ezen.
Utána elkezdtem cikkeket olvasni a bodi.builder.hu-n és ráakadtam a Sárga Kapszula című könyvre, amit elolvastam, megértetem az alapokat. Összeállítottam egy étrendet (szarul, mert nem nyersen mértem a dolgokat)
és egyből megerősödtem, de nagyon. Korábban két évig szaroztam a 120-szal, most két hónapon belül a 140 is kiment.
Azóta is csinálom, most már a 140-nel szériázom is és bár lassan, de még fejlődök.
Fekvenyomo mesterektol kell ellesni a titkokat! (Meszaros Laszlo)
Egyebkent egy szint utan evi 10 kg-os fejlodes szamit jonak.
Magadnak kellene megfigyelned, hogy melyik szakasz megy a legnehezebben, es azt a szakaszt jobban megedzeni. Altalaban a felso szakasz szokott gyengebb lenni, ahol a tricepsznek kell jobban dolgoznia. De ki tudja nalad mi a helyzet.
Szerintem ez még nem a potenciálod vége.
Étrend legyen az első.
Arnold,140-el Szériázol?
Azt megnézném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!