Ti hány éve edzetek?
Figyelt kérdés
És megvagytok azzal elégedve amit elértetek?
Aki bátrabb az küldhet magáról képet a jelenlegi formájáról. :)
2015. dec. 7. 12:54
11/23 anonim válasza:
Köszi, de én nem látom durvának annyira. :) A lábon még javítani kell főleg a vádlin és a többin is lehetne még csiszolni bőven.
12/23 Cortez70 válasza:
Nyilvàn az ember mindig jobbat akar, ez már így megy nàlunk. De attól még a mostani formàd is király.
14/23 Cortez70 válasza:
Megnèznènk a te formàdat is. :)
15/23 anonim válasza:
Várj...előtte még én is lenyomok 30 évet és pár kúra koxot.;)
17/23 Cortez70 válasza:
Nem rólam van szó. Ha te Arnold kèpèt fikàzod akkor gondolom vagy annyira jó. Szóval milyen testből arcoskodsz kisgyerek? Lássuk. Ha nem mersz tenni, akkor szart sem èr a kritikàd. Sima irigysèg. Mondjuk az jó hír. Az irigysègért meg kell küzdeni.
A 30 év meg hàtràny, mert 35 felett màr hanyatlás van, örül az ember ha megtart valamit. De majd rájössz.
18/23 Cortez70 válasza:
19/23 anonim válasza:
Nem fikáztam,véleményt mondtam.
Én nem akarok neked bizonygatni.Higgy,amit akarsz.
20/23 Cortez70 válasza:
Ha izmos lennél, akkor mernél kitenni képet. De nem vagy az, csak a neten ismeretlenül mindenkit fikázol. Ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!