Hogyan kezdjem el? (konditerem)
Figyelt kérdés
Szeretném a segítségeteket kérni. Konditerembe ha el kezdenék járni, mit kellene az átmozgató edzéssel együtt csinálnom. Diétáznom kéne vagy rögtön mehetne a tömegnövelés? Diétára azért gondoltam, 185 cm 72 kg vagyok, de comb és fenék tájékon mégis szerintem van felesleg rajtam...
Csináltam pár képet, nem valami jó minőségűek, de remélem, azért látszik...
Előre is köszönöm a segítséget!
2015. dec. 2. 19:45
2/6 A kérdező kommentje:
1 perc. :D
2015. dec. 2. 19:50
4/6 Cortez70 válasza:
Nincs nagyon sok zsír, tömegelj előbb.
5/6 A kérdező kommentje:
Kezdésnek 3g szénhidrát elég? Vagy mehet 4-5 g is? Meddig menjek súlyban el?
2015. dec. 2. 19:55
6/6 Cortez70 válasza:
Előre nem tudni egyiket sem. Elkezded 3 g x ttkg ch-val és ha nem jön a heti kb 03-05 kg tömeg akkor emeled a ch-t. Ha meg több jön, akkor csökkented. Ez állandó korrigálást jelent. Addig mész fel tömegben, míg neked megfelel a forma, nincs előírás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!