Hol, és milyen gatyát vegyek konditerembe? (F)
Figyelt kérdés
Valami olyat szeretnék venni, ami jól néz ki, hogy több motivációt adjon lemenni, és nem is túl rövid, hogy hülyén érezzem magam benne. Van ötletetek?2015. nov. 18. 10:41
1/10 anonim válasza:
Menj el egy sportboltba és nézd meg a választékot. Próbáld fel, ami tetszik és akkor meglátod, melyik az, ami kényelmes és jól is áll.
3/10 A kérdező kommentje:
hehe, na de melyik sportboltba? hol vannak normális áru cuccok? bementem egy közeli harcművészeti boltba, ahol tök jó gatyák voltak, de 15k-tól kezdődtek. elég wtf volt. oO
2015. nov. 18. 12:44
4/10 anonim válasza:
de miért harcművészeti boltba mentél? :S
bármilyen sportboltba!
márkaüzletek, hervis, dechatlon, bármi
6/10 A kérdező kommentje:
csak mentem az utcán, és láttam, és úgy tűnt menő cuccaik voltak. :D
a héten megyek a mammutba, és szétnézek, hogy mi van. köszi a tanácsokat. :)
2015. nov. 18. 14:42
7/10 A kérdező kommentje:
vettem egy egész jó fekete rövid gatyát, de őszintén, hülyén érzem magam benne emberek között. emiatt jó lenne inkább valami 3/4-est találni. :/
2015. nov. 18. 14:43
8/10 anonim válasza:
Miért éreznéd magad hülyén rövidgatyában? Túl szőrös a lábad vagy mi?
9/10 anonim válasza:
Még a szőr miatt se kellene hülyén érezni magad. Elvégre férfi vagy.
10/10 A kérdező kommentje:
Kissé túlsúlyos, ügyetlenkedő srác vagyok. A közeli konditeremben pedig szinte mindenki nagyon ki van gyúrva, vagy szálkás. És a ruhájuk is sokkal menőbb, mint az én fakó "edzős" pólóim. Gondoltam, hogyha lennének menőbb cuccaim, akkor több önbizalmam lenne, és kevésbé érezném hülyén magam, több kedvem lenne edzeni járni. A jelenlegi fekete tornagagytám csak egy kicsivel hosszabb, mint az sulis sztenderd rövid szárú tornagatyám.
2015. nov. 19. 14:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!