Nem fogok szabályosan felhízni?
Figyelt kérdés
Sziasztok, sok olyan embert ismerek akik leszoktak a dohányzásról, és nagyon rövid idő alatt kövéredtek. Le szeretnék szokni a cigiről, már 2 napja nem dohányzom. Néha rám jön a cigi utáni vágy. Ilyenkor sétálok, alszok vagy valami mással el foglalom magamat, ha éppenséggel nem dolgozom. Néha inkább eszek egy keveset , de nem szeretném ha a cigimet a kajával pótolnám. Étrendem most lesz csütörtöktől teljes, (diéta) nem szeretném ha felesleges lenne a diéta. (Úgy értem nem szeretnék meg hízni, vagy esetleg azokkal a plusz kg küzdeni diéta alatt, amik rajtam sem voltak...) Csak a cigi abba hagyása után jönnek fel...2015. nov. 30. 19:34
1/2 Cortez70 válasza:
Kalória mínuszban fogsz fogyni, tehát ha az étrend okés, akkor rendben leszel.
2/2 anonim válasza:
Ez most ilyen egészség, dohányzás vagy akármilyen kategóriába tartozik.
A kérdésre röviden: Ha nem eszel kínodban és annyi vagy kevesebb kalóriát viszel be, mint amennyi kell; akkor nem hízol.
Dohányzásnál fontos lenne az, hogy ne számold a napokat perceket, ne kösd ünnephez vagy fogadalomhoz meg a fene.
Ez most hablaty szerintem, de ezt mondják a túlélők, meg azt hogy azonnal kell lerakni egyik napról a másikra.
Na, szóval rágózz, fogpiszkáló meg a tököm tudja mi, de ne kaját rágcsálj kínodban.
Több kedved lesz mozogni, több kalóriát is égetsz el (idővel) gyorsulhat az anyagcseréd, szal ha valamivel többet eszel sem biztos, hogy hízol.
A kérdés az volt, hogy fogsz-e hízni dohányzás elhagyásával. Ha nincs önuralmad, akkor igen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!