Kötéllel tricepszezés nem megy nagy súllyal úgy 36 kilóig szoktam erőltetni. Míg egyenes rúddal 50kg körül is megy szabályosan. Hogyan erősíthetem a gyengébb fejet?
Mindig is sokkal nehezebb volt kötéllel való , mint egyenes rúddal.Szeretném megerősíteni szívesen fogadok ötleteket. (12 ismétlés alá nem szoktam menni karnál)
( általában kötéllel kezdem a tricepszet izomelsőbbség elve)
Izomelsőbség elve tricepszen belül anyám borogass..
Néhány gyakorlatot egyszeruen nagyobb súllyal tudsz csinálni mint másokat. Ha normálisan edzel a fekvenyomásod mindig is nagyobb lesz mint az a suly amivel bicepszezel. Nem azért mert le lenne maradva a bicepszed hanem mert egyszerűen így van.
Hát tricepsz 1x-re csinálom köteles változatnál (lehúzás)
Háttal kezdtem 25kg-val (10-12 ism) majd tricepsz 25kg-val (15-20 ism) és mindig 5kg-val emelem egészen 50-ig.
És addig csinálom fél perces pihenőkkel amíg bírom.
Egyes rúd nálam nem jó,sajnos az alkarom meg fájdul tőle ezért V alakú izével tricepszezem.
De a köteles lehúzás alapon nehezebb valamiért. :p
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!