*Glissade* kérdése:
Pár hónapos kihagyás ellenére azt vettem észre, hogy nem csökkent, hanem nőt az erőszintem. Miért?
Figyelt kérdés
1. Két évig a súlyzó rúd volt nálam a nyerő. Azután inkább a kettlebell tetszett meg. :)
Ma vissza mentem megint súlyzózni és mentek a gyakorlatok ugyanazzal a súllyal, mint két éve.
Sőt, még jobban is mentek a gyakorlatok, mint két éve.
2. De ugyanígy voltam az intervall cardióval is a múlthéten! Egy éve nem csináltam már intervallt, mégis lenyomtam ugyanazt az edzést, mint egy éve.
Miért van ez? Nem mintha nem örülnék neki. :)
Csak érdekel a ti véleményetek is.
2015. nov. 28. 00:58
11/11 A kérdező kommentje:
A fáradtság egyik jele a koordináció csökkenés, de más edzésen/eszköznél ez nem akoz akkora gondot. :)
2015. nov. 28. 21:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!