Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Saját testsúlyos?

Saját testsúlyos?

Figyelt kérdés
Saját testsúlyos edzésesek? Naponta mennyit edzetek? Mióta edzetek? Van egy konkrét program amit követtek vagy mindent saját főből csináltok?

2015. nov. 25. 22:02
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Mutass legyszi egy kepet magadrol.
2015. nov. 26. 00:19
 12/17 anonim ***** válasza:

Szoktam sajat testsullyal edzeni, de nem sokat mert az csak a bemelegito szeriam. Hosszu kihagyas utan kb 2,5 eve kezdtem ujra edzeni.

Sajat kutfobol edzek. Eleinte ment minden nap szinte minden testreszre, de mostanra az intenzitas es a regeneralodas miatt 3 reszre van osztva a teljes test leedzese es heti 6 edzes.

2015. nov. 26. 00:29
 13/17 anonim ***** válasza:

írta vki:

"Arányaiban több sportos alkat van a streetworkout pályákon, mint a teremben."

Ha egy szűk réteget kiemelsz, és egy mainstream valamivel szembeállítod ezzel bármit igazolni lehet. Ezzel ugyan nem igazoltál semmit valójában, de azért jól néz ki.

Arányaiban több a magas IQ-jú ember a Semmelweis egyetemen, mint a Budapesti II-es számú középiskolában.

Mmmmkay?

Le lehetne szállni már ezekről a fszméregetős melyik a jobb sport dolgokról. Hány évesek vagytok? Ovi játszóterén érzitek magatokat, vagy érett gondolkodású felnőttek is írnak ide?

Az egyik beszól, a másik bizonygatja dehogymégismertaztánaznemúgyvan.

ki a g e c i m e t érdekli??? Néha nem hiszem el hogy nem elég annyi, hogy neked tetszik valami, kell az, hogy mást is meggyőzzön arról hogy ez, vagy az a legjobb.

És mielőtt valaki belekötne, NEM nekem nem azzal volt a bajom amit a testépítésről írt, hanem hogy érvelési szempontból volt hibás amit írt.

2015. nov. 26. 02:06
 14/17 anonim ***** válasza:
Mindig van egy két ilyen komplexusos chalistenics ultraharcos, aki állandóan farokméricskél, tényleg óvoda szint.
2015. nov. 26. 11:16
 15/17 anonim ***** válasza:

13-nak:

Én erre reagáltam:"Én csak annyit mondok, hogy szinte mindig izmosabbak azok, akik edzenek, de a büdös életben nem voltak még konditeremben."

Pont arról írtam, hogy miért nem jó az ilyen összehasonlítás vagy ahogy hívjátok falloszméregetés.

Ahogy így olvaslak, egy véleményen vagyunk csak máshogy fogalmazunk.

2015. nov. 26. 18:20
 16/17 anonim ***** válasza:

Áh, nem kell túlbonyolítani.

Menjél fekvenyomni+bickózni heti 6x, sorozatok között egykezese fekvő kell, mer a sitten is mindenki attól lesz izmos. Legjobb ha odaköltözöl Paul Wade-hez vagy még jobb, ha bevonulsz a sittre. Ott igazi sittes kaja van, sittes szteroid, sittes fekvők, minden ami kell. Wade is ott gyúrta ki magát, nem értem mi a gond?

2015. nov. 26. 20:10
 17/17 anonim ***** válasza:

Mi most komolyan ennyire nem értjük egymást?

Én nem a streetworkout pártját fogom :)

2015. nov. 26. 20:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!