Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Hol tudok saját testsúlyos...

Mádásor kérdése:

Hol tudok saját testsúlyos gyakorlatokat végezni?

Figyelt kérdés

Pontosítva a kérdést, el szeretnék menni egy edzőterembe, de nem kondizni, hanem a saját súlyommal dolgozni. A Gilda Maxot néztem, és voltam is ott (savolya park), de ott nagyon kicsi az a sarok ahol van szőnyeg és legalább egy bordásfal.

A kérdés, hogy van e valahol olyan edzóterem ahol kifejezetten korlátok, párhuzamos rúd stb-k vannak?

2015. nov. 2. 19:37
 1/5 anonim ***** válasza:
Mondjuk a játszo térre az ingyen is van
2015. nov. 2. 19:45
 2/5 Sowilo ***** válasza:
Azt nem edzőteremnek, hanem tornateremnek hívják.
2015. nov. 2. 20:04
 3/5 anonim ***** válasza:

Vannak szabadtéri kondiparkok, ahol lehet húzódzkodni, meg mindenféle módon majomkodni... Van párhuzamos korlát, meg bordásfal (vagyis azzal eqvivalens fémrácsok).

Amiket én ismerek: Párkányi u. XIII. kerület; Szentlélek-tér közelében III. kerület; Pók utca (benn a lakóövezet mélyén) III. kerület.

2015. nov. 2. 20:38
 4/5 A kérdező kommentje:
XXII. kerületben vagyok :(
2015. nov. 4. 19:32
 5/5 Sowilo ***** válasza:
veszel otthonra egy gyűrűt, és kész, másra nincs szükséged, ha izmos és erős szeretnél lenni. Tudsz rajta húzódzkodni tolódzkodni súllyal, ennyire van szükséged. Fekvőtámaszt meg a többi baromságot hagyd meg a majomgyerekeknek.
2015. nov. 27. 14:51

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!