Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a megfelelő módszer?

Mi a megfelelő módszer?

Figyelt kérdés

Jelenleg 80 kg vagyok, 181 cm és van kis hasam. Ezt szeretném átdolgozni, hogy kockahas legyen a végeredmény. Csinálok hasgyakorlatokat, de a kérdésem az lenne, hogy emellett még fussak is, vagy a futást hanyagoljam, és inkább csak a gyakorlatokra menjek rá?

Illetve ha futok is, azt utána/előtte/másik napon/milyen rendszerességgel?

Ahogy már levettétek a szövegből teljesen analfabéta vagyok a témához, lényeg, hogy jelenleg naponta csinálok egy kb. 15 perces hasgyakorlatsort. Bátyám, (aki természetesen szintén nem egy agytröszt a témában) mondta, hogy ezzel 3-4 hónap alatt már a zsír biztos eltűnik és lesz kocka, meg leszek elégedve a kinézetemmel.

Ti hogy látjátok? Mi a tuti módszer? :D

2015. nov. 24. 23:12
1 2 3 4
 31/39 anonim ***** válasza:
Ez nem egy Háború és béke bazzeg! Letöltöttem pdf formátumban, 100 oldal, az is elég nagy kanyi betűkkel írva, ráadásul átláthatóan pontokba szedve, ami nem érdekel, nyugodtan továbbtekerheted (tudod, van olyan, hogy tartalomjegyzék). Nem is egy könyv, inkább munkafüzet. Oda lapozol, ami érdekel. Én kb. fél óra alatt átrágtam magam rajta. Amennyit te itt nyüszítesz, már rég végeztél volna vele!
2015. nov. 27. 06:27
 32/39 anonim ***** válasza:
Ez ám az alázat... Ha egy olyan könyvet, amit a brutál diszlexiámmal elolvastam 2 óra alatt, nem vagy hajlandó elolvasni, akkor hogyan fogsz hónapokon át kötött szigorú étrendet tartani? Számolni mit eszel? Odafigyelni, hogy egy edzés se maradjon ki, még akkor sem, ha az étrend miatt épp nincs erőd?... Sajnálom, senki nem fogja neked itt kifejteni, hogyan működik ez a dolog alapjaiban, hiszen legalább 50 oldal lenne... Gyakorolj egy kis alázatot, vagy felejtsd el a kocka hasat...
2015. nov. 27. 06:45
 33/39 anonim ***** válasza:
Ráadásul a diszlexiámmal egyetemet végeztem, kedvenc hobbim az olvasás, főleg háborús regények... Fú de utálom, mikor a diszlexiára fogják a hülyegyerekek, hogy nem olvasnak... Azért nem olvasol mert egy lusta hülye vagy, nem azért mert diszlexiás!
2015. nov. 27. 06:48
 34/39 anonim ***** válasza:

Srác, ha ennyire puding vagy, hogy egy könyvtől beszarsz, akkor az életbe nem fogsz a faszbukon rajoskodni a kockáiddal. Mi lesz így veled?

A többiek már elmondták előttem a lényeget.

2015. nov. 27. 11:19
 35/39 A kérdező kommentje:
Jó, köszönöm a vicces válaszokat, jót nevettem minden :D
2015. nov. 27. 16:27
 36/39 *Glissade* ***** válasza:
Akkor is nevetni fogsz mikor eljön a felismerés, hogy soha nem lesz kockahasad? ;)
2015. nov. 28. 00:16
 37/39 A kérdező kommentje:
Majd küldöm a sixpackselfie-t ;)
2015. nov. 28. 10:26
 38/39 anonim ***** válasza:

Csak nehogy így sikerüljön:

[link]

2015. nov. 28. 10:31
 39/39 *Glissade* ***** válasza:
Ohhhh, életemben nem láttam még ennél szimetrikusabb kockákat...! :)
2015. nov. 28. 13:25
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!