Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mi a megfelelő módszer?

Mi a megfelelő módszer?

Figyelt kérdés

Jelenleg 80 kg vagyok, 181 cm és van kis hasam. Ezt szeretném átdolgozni, hogy kockahas legyen a végeredmény. Csinálok hasgyakorlatokat, de a kérdésem az lenne, hogy emellett még fussak is, vagy a futást hanyagoljam, és inkább csak a gyakorlatokra menjek rá?

Illetve ha futok is, azt utána/előtte/másik napon/milyen rendszerességgel?

Ahogy már levettétek a szövegből teljesen analfabéta vagyok a témához, lényeg, hogy jelenleg naponta csinálok egy kb. 15 perces hasgyakorlatsort. Bátyám, (aki természetesen szintén nem egy agytröszt a témában) mondta, hogy ezzel 3-4 hónap alatt már a zsír biztos eltűnik és lesz kocka, meg leszek elégedve a kinézetemmel.

Ti hogy látjátok? Mi a tuti módszer? :D

2015. nov. 24. 23:12
1 2 3 4
 11/39 anonim ***** válasza:
Amúgy ez a Sárga kapszula valami szentírás? Az égből küldte az Úr, és ami benne van az úgy vagyon?
2015. nov. 25. 18:36
 12/39 anonim ***** válasza:

Könnyű nyelvezetű, könnyen érthető, könnyen elérhető.

Amíg nincs jobb alternatíva, addig én ezt fogom ajánlani.

2015. nov. 25. 18:52
 13/39 anonim ***** válasza:

És ki mennyire fogadja meg a tanácsokat?

Mert pl. a teljes testes edzést csak a kezdőknek ajánlja, 6 hónap után már az osztott edzést, meg hogy egy izopmcsoportot csak egyszer egy héten.

Amit itt kb. a többség fikáz, hogy semmi értelme...

2015. nov. 25. 19:21
 14/39 anonim ***** válasza:
Nem tudom milyen többségről beszélsz, szerintem a 95% osztott edzéstervet követ. Attól még, hogy látsz egy-két olyan választ, aki teljes testes edzést követ, ne könyveld el többségnek.
2015. nov. 25. 19:53
 15/39 *Glissade* ***** válasza:

Igen az egy Szentírás az úr küldte a jövőből ifjú padavanjainak, hogy elérhessék a megvilágosodás magas fokát. ;)

A "könnyen érthetőség" csak egy álca, hogy a halandók is megérthessék, magasröptű gondolat világát.

Közhely, de aki csak az izmait edzi, lemaradnak az agysejtjei. ;)

2015. nov. 25. 21:33
 16/39 anonim ***** válasza:
#13 valahol el kell kezdeni, ha hosszú távon beleássa valaki magát ebbe a sportba, egy idő után kialakulnak majd a saját dogmái, de addig kezdetnek tökéletes a sárga kapszula. Én is azzal kezdtem mostanra én is osztott edzés fikázó lettem, de az alapok benne vannak.
2015. nov. 25. 21:43
 17/39 *Glissade* ***** válasza:

Kérdező újra olvastam a kérdésedet, remélve, hogy most majd értelmes választ tudok majd neked adni.

De még mindig aht gondolom:

Felejtsd el a kocka hasat! Már igyis vékony vagy! Hova akarsz fogyni????

2. A kocka has akkor mutat jól:

- ha van izom is!

Egyébként úgy fogsz kinézni, mint egy Etióp éhező.

3. A kocka has nem olyan dolog, hogy egyszer megszerzem aztán lesz. A fentartása hosszú távon nem müködik (már ha egészséges akarsz maradni), illetve folyamatos kemény munkát igényel.

Ez így már megfelel, mint válasz?

2015. nov. 25. 21:44
 18/39 *Glissade* ***** válasza:
Persze megcélozhatod a kocka hasat mondjuk az első randídra, esetleg az egyhetes Madagaszkári nyaralásra, vagy egy fotózásra.:)
2015. nov. 25. 21:47
 19/39 anonim ***** válasza:

"Már igyis vékony vagy!"

181 centi, 81 kiló hol lenne már vékony? Még ha azt írta volna, hogy 65... egy 80 kilóson azért már nézhet jól ki a kockahas.

2015. nov. 25. 21:49
 20/39 *Glissade* ***** válasza:
Ha már arra döntésre jutottál, hogy edzeni akarsz, legyél már annyira kegyes önmagadhoz, hogy reális és elérhető célokat tűzöl ki.
2015. nov. 25. 22:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!