Mi a megfelelő módszer?
Jelenleg 80 kg vagyok, 181 cm és van kis hasam. Ezt szeretném átdolgozni, hogy kockahas legyen a végeredmény. Csinálok hasgyakorlatokat, de a kérdésem az lenne, hogy emellett még fussak is, vagy a futást hanyagoljam, és inkább csak a gyakorlatokra menjek rá?
Illetve ha futok is, azt utána/előtte/másik napon/milyen rendszerességgel?
Ahogy már levettétek a szövegből teljesen analfabéta vagyok a témához, lényeg, hogy jelenleg naponta csinálok egy kb. 15 perces hasgyakorlatsort. Bátyám, (aki természetesen szintén nem egy agytröszt a témában) mondta, hogy ezzel 3-4 hónap alatt már a zsír biztos eltűnik és lesz kocka, meg leszek elégedve a kinézetemmel.
Ti hogy látjátok? Mi a tuti módszer? :D
Könnyű nyelvezetű, könnyen érthető, könnyen elérhető.
Amíg nincs jobb alternatíva, addig én ezt fogom ajánlani.
És ki mennyire fogadja meg a tanácsokat?
Mert pl. a teljes testes edzést csak a kezdőknek ajánlja, 6 hónap után már az osztott edzést, meg hogy egy izopmcsoportot csak egyszer egy héten.
Amit itt kb. a többség fikáz, hogy semmi értelme...
Igen az egy Szentírás az úr küldte a jövőből ifjú padavanjainak, hogy elérhessék a megvilágosodás magas fokát. ;)
A "könnyen érthetőség" csak egy álca, hogy a halandók is megérthessék, magasröptű gondolat világát.
Közhely, de aki csak az izmait edzi, lemaradnak az agysejtjei. ;)
Kérdező újra olvastam a kérdésedet, remélve, hogy most majd értelmes választ tudok majd neked adni.
De még mindig aht gondolom:
Felejtsd el a kocka hasat! Már igyis vékony vagy! Hova akarsz fogyni????
2. A kocka has akkor mutat jól:
- ha van izom is!
Egyébként úgy fogsz kinézni, mint egy Etióp éhező.
3. A kocka has nem olyan dolog, hogy egyszer megszerzem aztán lesz. A fentartása hosszú távon nem müködik (már ha egészséges akarsz maradni), illetve folyamatos kemény munkát igényel.
Ez így már megfelel, mint válasz?
"Már igyis vékony vagy!"
181 centi, 81 kiló hol lenne már vékony? Még ha azt írta volna, hogy 65... egy 80 kilóson azért már nézhet jól ki a kockahas.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!