Mi a megfelelő módszer?
Jelenleg 80 kg vagyok, 181 cm és van kis hasam. Ezt szeretném átdolgozni, hogy kockahas legyen a végeredmény. Csinálok hasgyakorlatokat, de a kérdésem az lenne, hogy emellett még fussak is, vagy a futást hanyagoljam, és inkább csak a gyakorlatokra menjek rá?
Illetve ha futok is, azt utána/előtte/másik napon/milyen rendszerességgel?
Ahogy már levettétek a szövegből teljesen analfabéta vagyok a témához, lényeg, hogy jelenleg naponta csinálok egy kb. 15 perces hasgyakorlatsort. Bátyám, (aki természetesen szintén nem egy agytröszt a témában) mondta, hogy ezzel 3-4 hónap alatt már a zsír biztos eltűnik és lesz kocka, meg leszek elégedve a kinézetemmel.
Ti hogy látjátok? Mi a tuti módszer? :D
Mert vékony!
Tudod honnan tudom.
Én nőként vagyok ehhez a magassághoz 73-75kg és vékony vagyok.
Akkor ő férfiként a 80kg jával? ;)
Ha 180 centisen 80 kg és még van hozzá egy kis hasa is, akkor sanszos, hogy ehhez kábé 65-70 kg-ra kellene lemennie. Az már elég csoffadt, persze lehet, hogy a kérdezőt ez nem érdekli, csak, hogy kockás legyen.
Amúgy van egy mondás, hogy egy vékony srácon a kockahas annyit ér, mint a dagadt nőn a nagy mell.
Ja bocs, még a végén mi leszünk a rosszak, hogy egyáltalán mertük ajánlani.
Nem tudok elképzelni olyan diszlexiást, akinek hetekig tart 50 oldalt elolvasni, de közben képes bonyolult, összetett mondatokat és világos, összefüggő szöveget alkotni helyesírási hibák nélkül.
JAJ ISTENEM MÉG MINNYÁ ELSZÉGYELLEM MAGAM!
Hogy mer bárki is egy ismeretlen embernek könyvet ajánlani (könyvet? ez még egy magazintól is rövid lenne)?
Majd legközelebb egy kérdés alatt visszakérdezek, hogy allergiás-e: halra, mogyoróra, rákra, gluténra, stbstb
van e a családban rákos, vagy egyéb örökletes betegség
gondot okoz e a számolás, vagy olvasás, mert akkor el se tudja szegény olvasni amit írok neki.
Jézusom te gyerek mekkora gyökér vagy. Az ilyenek hülyesége az amitől a falba tudnám verni a tajgetosz szökevény fejét.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!