Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Mennyi glutaminra van szükségem?

Mennyi glutaminra van szükségem?

Figyelt kérdés
78kg-ról kezdem a diètát. Hogyan adagoljam a glutamint? Edzés után szükségem lesz rá az nyilvánvaló, viszont a nap folyamán összesen hányszor fogyasszak hány grammot?

2015. nov. 24. 10:32
 1/2 anonim ***** válasza:

BCAA jobb választás, de az az igazi, ha összekevered és mindkettő megy.

Ne edzés után, edzés alatt szedd, 10 grammot. Napközben mehet étkezések között 5-5 gramm. És reggeli aerob előtt is 10 g. Nekem 35 g BCAA fogyott egy edzés napon, de én nem 78-ról kezdtem, hanem 100-ról. Szerintem neked kevesebb is elég, még lehet nekem is feleslegese volt ennyi, csak biztosra akartam menni. Rohadt drága amúgy is.

2015. nov. 24. 11:14
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm. BCAA is játszik. Annak az adagolásáról találtam infókat a neten csak a glutaminról nem volt sok építő jellegű.
2015. nov. 24. 20:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!