Szerintetek ez tényleg elérhető 2,5 hónap alatt? Heti hány, milyen edzéstől?
2015. nov. 19. 16:21
1/12 A kérdező kommentje:
Egyik kérdésnél lunkelte be vki. Nekem is olyan fenekem van, mint a bal képen.
2015. nov. 19. 16:22
3/12 anonim válasza:
Eddig az hittem h jó bőr azt kiderül h nem simán elérhető annyi különbség h nem olyan löttyedt de nagy segge az nincsen olvasd el a sárga kapszulát abba minden benne van ami kell egy jó segghez
4/12 A kérdező kommentje:
A feszesség számít :) legalábbis nekem. Sárga Kapszulát? Utána nézek majd
2015. nov. 19. 16:44
5/12 A kérdező kommentje:
Nagyjából heti Hányszor milyen gyakorlatokkal? Tudnátok írni?
2015. nov. 19. 16:54
6/12 anonim válasza:
Szerintem is nagy segget jó tunkolni... Amúgy Sárga Kapszula :D
7/12 anonim válasza:
Nem tudom megnyitni telwfonrol. De azt el tudom mondani hogy 18 napja csinalom a guggolás-kihívást ( napi 40röl indul 4.napok pihenönapok 30nap mulva 250et kell csinálni) és bizony már van látszatja. Sokkal jobb formája lett .Igaz én kicsit másképp csinálom,variálok több féle guggolást, s mellé 2naponta kitöréseket is csinálok.No nem sokat mert gyilkos dolog...
Szoval tessék guggolni ha jo popsit akarsz!
8/12 anonim válasza:
Lediétázott és edzett.Szálkásító diéta,súlyzós és aerob edzés és lehetséges.Tippre olyan 25%ról 16-17%ra ment le.Ehhez viszont komoly hozzáértés és tapasztalat kell.Vagyis személyi edző és gramm pontos étrend időre.Az hogy ezt edző és mélyreható táplálkozási ismeret anyag nélkül végrehajtsd legalább 3 éves edzésmúlt és táplálkozási önismeret és önkísérlet szükséges.Ennyit számít egy edző akinél kérsz egy versenyfelkészítést,mert itt is ilyesmi történt.Megspórol neked 2-3 évet ha van rá pénzed,meg persze a speciális étrendre van e pénzed.
9/12 A kérdező kommentje:
Elolvastam a Sárga Kapszulát. A guggolós nőtől kérdezném, hogy minden nap guggolsz? Mert kell pihentetni az izmokat.
Teljes guggolást vagy széles terpeszben csinálod. Kostiiii
2015. nov. 20. 10:10
10/12 A kérdező kommentje:
Ja látom hogy minden negyedik nap a pihenő nap
2015. nov. 20. 10:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!