4 hónap tömegeléssel elérhető egy ilyen forma?
Figyelt kérdés
Üdv
4 hónap tömegeléssel elérhető egy ilyen forma :
Véleményeket előre is köszönöm ? Megy majd a zöld kéz az értelmes válaszokért
2014. máj. 19. 22:25
2/11 anonim válasza:
Kinek? Nekem el, mert én nagyobb vagyok, mondjuk ehhez izmot kellene vesztenem. De az 50 kilós pistikének nem elérhető annyi idő alatt. Az első képből a második pedig szalkasitassal lesz, nem tomegelessel.
3/11 A kérdező kommentje:
Bármelyik forma 4 hónap tömegeléssel elérhető egy sportos alkatból ? Szálkás 34cm felkar, 95cm mellbőség, 27 alkar stb..
2014. máj. 19. 22:38
4/11 anonim válasza:
Akkor el, de ha nem éred el mégsem, akkor ne engem szidj.:-)
5/11 A kérdező kommentje:
Én nem, csak érdekelne van-e esély rá :) csupán ennyi. Nem vagyok kis hülyegyerek aki lepontozzon vagy haragudjon, csupán az igazság érdekel.
2014. máj. 19. 22:43
6/11 anonim válasza:
Ja, csak azt értsd még, hogy genetika függő is. És mivel kép sincs rólad, pár adatból nem lehet csak bizonytalanul tippelni. De ettől még nem lesz kőbe vésett igazság.
7/11 anonim válasza:
4 hónap alatt ha nagyon ügyes vagy, genetikád is jó, kajád rendben van, olyan 6-8 kg izmot tudsz felszedni, ami azért meglátszik bárkin.
8/11 anonim válasza:
Havi nettó 1 kg izom lesz naturalban, az is csak az első évben, utána kevesebb. De ha valaki 50 kg, akkor hiába megy rá 5 kg izom, attól meg nem lesz izmos bakker. Ezért nem mindegy a kiindulási forma.
10/11 anonim válasza:
Nem rossz az alapforma. A csípőd sem széles és zsíros sem vagy. Ebből azért lehet valami, de hidd el, egy jó forma az nem hónapok alatt van meg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!