Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Nem káros a gerincemre nézve...

Nem káros a gerincemre nézve ha 17 évesen 130kg-val guggolok?

Figyelt kérdés
75kg vagyok.

2015. nov. 19. 00:47
 1/7 anonim ***** válasza:
Ha rendesen kivitelezed es van rajtad ov, akkor szerintem mehet. De szerintem ne nagyon emelj a sulyon, sot kicsit vissza is vehetnel es akkor tobb ismetlest nyomathatnal bele.
2015. nov. 19. 05:55
 2/7 anonim ***** válasza:
Bármennyi idős vagy, abban a pillanatban, hogy nem tökéletes a testtartásod, káros a gerincedre, ha van 130kg a válladon...
2015. nov. 19. 06:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Ha szerencsed van, akkor nem karos...
2015. nov. 19. 07:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Igen.
2015. nov. 19. 12:12
 5/7 anonim ***** válasza:

Egyértelműen nem egészséges és még haszontalan is.

Próbálj meg több ismétlést nyomni meg triszettben végezni a guggolást + kontrolláltan végezni az ismétléseket, rendesen beleülve és hidd el, nem fog kelleni még 90 kiló sem és beindul a fejlődésed.

A nagy súlyokat meg hagyd meg havi 1 alkalomra.

2015. nov. 19. 14:38
 6/7 anonim ***** válasza:
Totál egészségtelen. A saját súlyodnál nehezebbet véletlenül se emelj! Igazából az edzi igazán a szervezetet!
2015. nov. 19. 23:16
 7/7 anonim ***** válasza:

Én nem ugatok semmit látatlanul. powerbuilder oldaláról töltsd le az ebookjukat, és csináld meg az összes mobilitási tesztet. Az úgy mutathat valamit arról hogy gond e, vagy sem.

Látatlanban netmarci tanácsa semmit nem ér.

Konkrétan gyógytornász felügyelete, és vizsgálata az ami releváns vélemény, úgyhogy ha komolyan érdekel, hagyatkozz erre. Ha nem, legalább a powerbuilderes dolgokat nézd meg, illetve olvass utána a mobilitási dolgoknak.

2015. nov. 19. 23:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!