A Scitec MULTI PRO PLUS szedése akkor sem káros ha az edzést szüneteltetjük pár hónapig? A mindennapi életben is jó hatása van? (Bőveben lenn)
5 hónapja még nem szedtem semmilyen vitamint, egész eddigi életemben úgy alapból, most 24 vagyok. Azért am elkezdeni vitamint szedni, mert egyrészt gyakran kiemrültnek, fáradtnak éreztem magam, másrészt főiskolás vagyok, és a tanuláshoz is gyakran agyilag fáradtnak éreztem magam, nem tudtam huzamosabb ideig koncentrálni, amire ismerősök azt mondták ez vitaminhiány lehet, plusz még edzettem is heti 3-4szer, mellette fehérjét szedek. Most leálltam az edzéssel 1 hónapja, ha tudok megyek, de van hogy egyáltalán nem, vagy csak 1-2szer, ha időm engedi. Én tapasztaltam a jótékony hatását, nem érzem magam annyira fáradékonynak és mentálisan is segített úgy érzem.( Nem reklámozni akaom a terméket, de én ezt tapasztaltam). Ha leállok a kondival akkor is szedhetem továbbra is, nem lesz tőle bajom?:) Mert azért 3-4000 %-os napi beviteli arényok vannak rajta, kicsit ijesztő azért...:)
2 naponta szoktam egy csomaggal bevenni.
Ha csak sportolóknak szánták volna ezt a dózist, akkor a dobozára ez lenne felírva: Csak sportolók részére ajánlott!
Én legalább is ezt a felíratott nem találtam ezen a dobozon.
Tehát főleg ősszel, illetve a tél közeledtével a sportolóknak mindenképpen, de egy átlagembernek is szüksége lehet ekkora dózisra minden mikrótápanyagból, amely az immunrendszer erősítésére is jótékony hatással vannak. Tehát 3-4000%-kos napi beviteli arányok nem lehetnek káros hatással az átlagember szervezetére sem.
A feltett kérdésre mégegyszer azt tudom válaszolni, hogy ezt a pakkot, a mindennapi adagot minden nap szedni kellene, mert csak ilyenformában hasznosul a szervezetedbe.
Ha viszont nem engedheted meg anyagilag magadnak, hogy mindennap bevegyél egy csomaggal, akkor inkább álljál át a MEGA DAILY ONE PLUS szedésére. Ehhez még vegyél omega3 kapszulát, melyek ugyanolyan jótékony hatással lesznek a szervezetedre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!