Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Milyen tízórait vigyek iskoláb...

Milyen tízórait vigyek iskolába tömegnövelés közepette?

Figyelt kérdés

Olvastam tömegnövelő étrendeket, de nem tudok vinni csak csirkemellet és rizst az iskolába.

Nektek mi vált be, ti mit esztek?

2015. nov. 16. 21:55
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Tudsz vinni csirkemellet és rizst? Hol a probléma?
2015. nov. 16. 21:59
 2/6 A kérdező kommentje:
mármint nem tudok csak azt vinni, mert nem elég, kell más is
2015. nov. 16. 22:01
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
2 doboz kaja, benne kimérve a csirkemell + rizs + zöldség. Túl lehet élni vele 8 órát. Ha bejárós vagy és sokáig tart haza érni, mehet egy harmadik doboz is.
2015. nov. 16. 22:05
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem is vigyél több csirkemellet és rizst és zöldséget. De ha az sem elég, mert másra vágysz, akkor vihetsz mást is, a te döntésed, hogy pontosan milyen étrendet követsz... Nem eszik mindenki kizárólag csirkerizst. Van, aki egyáltalán nem eszik ilyesmit, bár az nem a tipikus testépítő diétát követi.

De mi eme étellel a baj? Hogy eszel, ha nem mész iskolába, akkor nincs gond?

2015. nov. 16. 22:58
 5/6 anonim ***** válasza:
pdig ez a legfinomabb étal, én azóta szeretek enni mióta edzek :D vegyél pár dobozt, abban elfér, ha a vastag műanyag dobozra nincs pénzeed, vegyél egy kínai büfében, 50 ft egy darab, az utcán is összetarhálod 15 perc alatt
2015. nov. 17. 10:57
 6/6 anonim ***** válasza:
zabpelyhet viszek mindig
2015. nov. 17. 18:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!