Szálkásító módszer jó erre? 165cm és 52kg vagyok. Szeretnék 48kg lenni. Diétáznék és tornáznék.
34 éves, 2 gyerekes nő vagyok.
Súlyzózom 1 hónapja, de most szálkásítanék is.
Ennyi kg leadása érdekében mennyi legyen a napi fehérje bevitelem? Port is kipróbálhatom?
Illetve, edzés után célszerű több fehérjét fogyasztani?
Köszönöm, ha írtok.
A párom szerint van izmok. Látszik. (tornász voltam).
Ha ez segít vmit.
Jelenleg súlyzózom itthon és oldal lábemelést végzek.
Szeretnék dudorodó kis izmokat, ahogy az egyik válaszoló írta
Kérdező: pont erről beszéltem! Ha tovább tolod a fogyókúrát, akkor a legnagyobb esély arra lesz, hogy még izmot veszítesz, a makacsabb zsírpárnák megmaradnak, lógni fog rajtad minden, és csak ruhában fogod magad vékonynak érezni, ha megállsz fehérneműben a tükör előtt, akkor nem leszel elégedett a képpel.
Ezért lenne fontosabb, hogy a kilók helyett kezdj el centikben gondolkozni, sportolj, ne törődj vele, hogy mennyit mutat a mérleg, ha izmosodsz egy keveset, akkor még "hízhatsz" is pár kilót, de ezerszer jobban fogsz kinézni, mintha a fogyókúrát erőlteted. Ez persze nem azt jelenti, hogy orrba-szájba lehet bármit enni, de rendbe kell rakni a kajálást, de a 48 kiló semmiképpen nem jó cél.
Utolsó: Csak a kérdés miatt álltam mrlegre. Mindig ránézsre nézem az alakokat. Hogy hogyan látom magam megfelelőnek. Csak arra gondoltam, hogy mindenképpen fogynom kell. De ha nem kell, az nem baj. :)
Akkor elég edzenem? Az megformál?
Edzés alatt viszont próbálj meg nem otthoni felülések, meg lábemelések féle edzést érteni.
Próbálj meg beszélni a pároddal, hogy heti legalább 2 este vállalja be a gyerekeket, és menj el valami normális edzésre/terembe, tudom, hogy ez baromi nehéz 2 gyerek mellett, de pont ezért az otthoni edzés hatékonysága általában a béka feneke alatt van, sem eszközök, sem segítség, sem megfelelő koncentráció nincs meg ahhoz, hogy normálisan sportoljon az ember, ez maximum arra jó, hogy a lelkiismeretét nyugtassa valaki, hogy ő mindent megtesz, te pedig úgy tűnik, hogy ennél a kategóriánál komolyabban gondolod.
76%: Köszönöm a sok segítséget. Zöld kezet adtam.
Utolsó: Valóban nehéz. Itt a környéken nincs edzőterem. Nem a városban lakom. De jó lenne elmenni. Heti 2x alkalom elég lenne amúgy? A maradék 2-3 alkalmat meg otthon végezném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!