Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » üdv, most 1 hónapja elkezdtem...

Omg1234 kérdése:

üdv, most 1 hónapja elkezdtem 1 étrendet is követni de az úgy látszik hogy nem fog menni mert nagyon sokat kell sütögetni stb. se én se anyukám nem ér rá nagyon hogy tudnám megoldani az étkezést, hogy minnél gyorsabban fejlődjek?

Figyelt kérdés

Arra gondoltam hogy annyi fehérjét beviszek amennyi az én testúlyomhoz kell 60kg körül vagyok 170 cm.

tesóm streetworkoutol és neki étrend nélkül sikerült elég izmosnak lennie, bár nemtudom milyen rég csinálja.

2015. nov. 13. 06:36
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:

Nem, de attól még lehet, hogy ott is írják.

Amúgy főleg a multivitaminokra értettem ezt, pláne ha tartósan szedi valaki.

De ugyanúgy nem egészséges a sok táplálékkiegészítő por, amit konditermekben lehet kapni, legalábbis nagy fenntartásokkal kell kezelni, és háziorvost kellene megkérdezni a szedés előtt.

Eddig nem akartam írni erről, nehogy bogarat ültessek a gyerek fülébe, de ezek után már azt hiszem, késő.

2015. nov. 19. 09:56
 22/30 anonim ***** válasza:

Havi kajám:

15kg csirkemell 23000ft

13kg rizs 7-8000ft

1.5kg zabpehely 750ft

Naponta veszem a zöldséget 2-300ft

Ez eddig 40000havonta, ehhez jön még a multi pro plusz és lenmagolaj... Fűszereket meg anyámmal vetetem.

Ha ehhez jön még valami egyéb igényem arra még van a havi költségvetésemben +10.000...

Mindezt úgy, hogy 10 éve foglalkozom ezzel a sporttal 85kg 185 magas vagyok...

Ha neked kezdőként havi 90.000 a kajád, akkor valamit rettenetesen rosszul csinálsz...

2015. nov. 19. 10:26
 23/30 anonim ***** válasza:

Meselj meg a taplalekkiegeszito porokrol, ugy latom sokat tudsz roluk.

2015. nov. 19. 11:26
 24/30 A kérdező kommentje:
lehet hogy kicsit túloztam de mind1 most egészségesen táplálkozom, nem teljesen az étrend szerint de szerintem így is folyamatosan változik a testem elég szépen, minden cukros lisztes kaját kerülök. meg még eléggé az elején vagyok szóval szigorú étrend nélkül is szerintem jó lesz.
2015. nov. 20. 00:25
 25/30 anonim ***** válasza:

#23, Meséljen a háziorvosod, az én szavamra úgy sem adnál.

Kérdező, azért nézz utána, hogy mennyi a test minimális szénhidrát szükséglete, és azt mindenképpen vidd be. Az agynak kell az.

Az egy dolog, hogy hízol, de a plusz súlyból csak mozgás által leesz nagyobb arány izom, és ugye két év múlva nem akarsz fogyózni, és izmosulni?

2015. nov. 20. 06:45
 26/30 anonim ***** válasza:
Ha nem viszel be szénhidrátot, akkor a máj glükoneogenezissel csinál a zsírból... Mivel a szénhidrát nem esszenciális tápanyag, magyarul nem nélkülözhetetlen, a fehérje és a telítetlen zsírok viszont azok... Nincs olyan, hogy minimális szénhidrát igény... Ebből is látszik, mennyire képben vagy a témával, amibe beleokoskodaz...
2015. nov. 20. 07:13
 27/30 A kérdező kommentje:
utolsó előtti kérdező heti 3x járok edzeni + még azon kívül van testnevelés is.
2015. nov. 21. 09:06
 28/30 anonim ***** válasza:
Akkor jó. Ebből a szövegedből következtettem: "nemhiszem hogy az edzés az kötelesség".
2015. nov. 21. 13:14
 29/30 A kérdező kommentje:
attól függetlenül mindig megyek edzeni akarmi van
2015. nov. 21. 14:21
 30/30 anonim ***** válasza:
Ez a vitaminos valasz nagyon kiverte a biztositekot. Mielott ekkora baromsagokat irnal kerdesekre, olvass, olvass, olvass... Akkor ne vigyen be a kerdezo kulsoleg feherjet, mert egy ido utan nem tudja eloallitani a szervezete.. Vagy vizet..
2015. nov. 21. 18:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!