üdv, most 1 hónapja elkezdtem 1 étrendet is követni de az úgy látszik hogy nem fog menni mert nagyon sokat kell sütögetni stb. se én se anyukám nem ér rá nagyon hogy tudnám megoldani az étkezést, hogy minnél gyorsabban fejlődjek?
Arra gondoltam hogy annyi fehérjét beviszek amennyi az én testúlyomhoz kell 60kg körül vagyok 170 cm.
tesóm streetworkoutol és neki étrend nélkül sikerült elég izmosnak lennie, bár nemtudom milyen rég csinálja.
Azért a hús betevése a serpenyőbe kétlem, hogy genetikailag örökölt tudás lenne. Gondolom, akkor iskolába se kell járni, mert van aki úgy születik, hogy tud olvasni, és van, aki úgy, hogy nem, és akkor nincs mit tenni.
Visszaolvastam az írásomat, semmi vállalhatatlant nem írtam.
A gyerek eldöntötte, hogy sportosan akar kinézni, amihez ha nem olyan a genetikai adottsága több munkával kell ellensúlyozni (ha olyan, akkor kevesebbel, de akkor sem hullik az ember karjára a bicepsz).
Tanácsot kért, és kapott.
Aztán kifogásokkal jött, hogy sportolni ezért nem, főzni azért nem... Ezek szerint nem akarja eléggé.
Persze lehet horgászni is, kifogni az aranyhalat, amelyik teljesíti a három kívánságot, és akkor az izmos külső lehet az egyik. Csak hát horgászni sem kötelező. :)
Nem tudom, hogyha ezek a tanácsok nem voltak jók, akkor mi lenne az igazi.
Ezek után már csak egy ötletem van: Egyen kajáldában, csak aztán győzze pénzzel. Persze dolgozni sem kötelező.
De mint írtam a kajálástól önmagában még nem lesz izmos.
Ilyen az élet, ha nem tetszik, lehet nyafogni, csak nem segít. Nyafogni sem kötelező egyébként...
Van szabad akarata az embernek, dönthet, cselekedhet vagy elmulaszthat dolgokat, és aztán jönnek a következmények, amik vagy tetszenek vagy nem.
Ja igen, akartam azt is írni, hogy a fogalmazást és a helyesírást is lehet ám gyakorolni. Nem is tudom értelmezni, az utolsó hozzászólásodat, csak az jön le, hogy nem értjük meg a szegény kisfiú panaszait.
Egészen pontosan mi van a hatezerrel?! Hatezer béka, disznó vagy aranyrúd?
Még mindig nem értem, hogy mi az akadálya, hogy segíts főzni, netán magad főz. Na de nem is akarom tudni. Én a magam részéről kiszálltam, mert unom a nyafogást.
(kifogás-nyafogás).
Visszanéztem, és lehidalok. Az a baj, hogy túl jó dolgod van!
6000 forint kétnaponta egy személyre + vitaminok...
Ennyi pénzből már minden nap étteremben kajálhatsz!
Amúgy meg a vitaminokkal csak módjával!
Ha a szervezeted hozzászokik, hogy mindenféle munka nélkül megkap minden vitamint, később nem tudja kinyerni a természetes táplálékból, mert hülye lesz dolgozni azért, amit amúgy is megkap. És a "mellékhatásgyárokról" se feledkezzünk meg, hiszen akkor majd jöhet egy marék gyógyszer is, ami nagyon jó üzlet.
A pénzszórás helyett sportolni kell, és igen, megfelelően táplálkozni.
Nem kötelező, de a te döntésed, hogy el akarod-e érni a célodat, vagy kényelmesen tévúton bolyongani, és elhitetni magaddal, hogy pénzen megveheted a bicepszet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!