Miért nem hiszik el, hogy soha nem jártam konditerembe?
Akkor miért teszel fel olyan kérdést, amite nem lehet normális választ adni? Honnét kéne nekünk tudni, hogy X embercsoport miért kételkedik AZ edzésed módjában?
Ha valaki nem hiszi el, kérdezd meg rögtön a helyszínen, és megvilágosodsz.
Nekem nem hihetetlen, sosem gondoltam, hogy csak és kizárólag teremben lehet izmosodni, valamint 4 év alatt 30 kiló még egész hihető az alapján, amit tudok a témáról.
Az ismerőseidnek nyilván kicsit sztereotíp a gondolkodásuk, esetleg lusták és irigyek s maguknak is azt bizonygatják, hogy ezt otthon naturálban nem lehet úgysem...
Kétkezes súlyzód nincs is? Én nem tartok sehol (szó szerint, én és az edzés az három, de eljön majd az idő, remélem hamarosan, kéne), de már tervezem, hogy venni fogok kétkezes rudat egypár tárcsával, hasznosnak tűnik. Húzózkodó rúd nagyon kéne, de nem lesz egyszerű elhelyezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!