Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Külsőleg jó ez a forma? Ki...

Külsőleg jó ez a forma? Ki mit gondol erről? Kinek jön be kinek nem?

Figyelt kérdés

A képen látható úriemberhez mérten kicsivel kisebb vagyok nagyjából 20 kilóval

[link]

2015. nov. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6 7
 61/70 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem ne vitatkozzunk a kérdezôvel, szellemi csatát vívni fegyvertelennel totál fölösleges.
2015. nov. 12. 23:52
 62/70 anonim ***** válasza:

Ez volt a válaszom: "Én magamnak ilyen alakot, de még ehhez hasonlót se szeretnék. Semmiképp!"

És erre a válasz:

"te csak szeretnél, de soha nem lesz ilyen alakod, de még csak hasonló sem"

wtf??? OK

Nem tudom, hogy vagy vele, de tudtommal a "se" és a "semmiképp" szó is tagadás.

Mindenesetre köszönöm, hogy tájékoztattál és örülök is neki, hogy sose lesz olyan alakom. Végre megnyugodtam :) Már napok óta pont emiatt nem tudtam aludni....

Azt hiszem az utolsó nagyon szépen megfogalmazta :)

2015. nov. 13. 14:04
 63/70 A kérdező kommentje:

Milyen csatát vívsz te gyökér?

Feltettem egy kérdést, erre támadójelleggel fellépsz a neten, közben a valóságban nagy üresben lennél. Egy kis nyeszlett irigy senki vagy és az is maradsz.

2015. nov. 13. 14:43
 64/70 anonim ***** válasza:

Ha nekem szól akkor:

Irigy??? Miféle irigységről beszélsz??? :D

És nem értem... valóságban miért is lenne lényegében más? Véleményem ugyan az maradna. De, hogy abszolút nem vagyok irigy az biztos. Téged valahol eltájoltad. Nem minden ember álma az ilyen alak. Sőt szerintem kifejezetten csúnya és egyben már egészségtelen is.

Normálisan válaszoltam a kérdésedre, leírtam véleményem. Hogy azt te nem tudod értelmezni, arról én már nem tehetek...

Kicsit agresszív vagy, de lehet csak a sok szertől :P

Az lehet, hogy a karod akkora, mint nekem a 2 combom együttvéve, de ha azt mondanám fuss fel egy 10 kilós hátizsákkal a 10.-re, akkor lehet fél úton kiköpöd a tüdőd és már csak lifttel mész le...

De legalább az egódra büszke lehetsz

peace

2015. nov. 13. 15:27
 65/70 A kérdező kommentje:
Nem mondasz te semmit, mert előbb el leszel ásva.
2015. nov. 13. 15:35
 66/70 anonim ***** válasza:
89%

Inkább nem mondok rád semmit, mert kulturáltan egyébként sem lehetne veled tárgyalni, főleg nem élőben... Még szerencse, hogy ismerni sem ismerlek.

Értelmetlen veled tárgyalni. Illetve a modorodból is kiderült, hogy eléggé agresszív vagy.

Inkább menj egy kicsit edzeni, még a végén leeresztesz! És legalább nem zavarsz senkit (remélhetőleg)

2015. nov. 13. 16:30
 67/70 A kérdező kommentje:
Takarodj már innen, senki nem kért meg, hogy itt zavarkodj a kérdésem alatt te kretén, ha annyira zavar tiplizz innen féreg.
2015. nov. 13. 17:45
 68/70 anonim válasza:
94%
Azért figyelitek, hogy a kérdező egész nap a kérdése előtt ül és a válaszokat figyeli.:D Nője biztos nincs.
2015. nov. 13. 18:46
 69/70 anonim ***** válasza:
100%
Utolso ott a pont :DD
2015. nov. 13. 19:33
 70/70 anonim ***** válasza:
Ludwig, te vagy az?:-D Ha szteroidok nélkül olyan vagy, mint az arc a képen (-20 kg izom), akkor te vagy az izompéldaképem:-D.
2015. nov. 23. 20:56
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!