Külsőleg jó ez a forma? Ki mit gondol erről? Kinek jön be kinek nem?
2015. nov. 9. 19:10
21/70 A kérdező kommentje:
akkora a bele ennek az ősembernek, hogy le kellett kötözni mint egy darab sonkát
2015. nov. 9. 19:51
22/70 anonim válasza:
érdekes hogy te kikéred magadnak ha valaki bunkó, aztén ugyanazt csinálod :)
lehet hogy szerinted nagy a bele, de szerintem meg rohadt jól néz ki :D olyan igazi férfi
23/70 anonim válasza:
Dwayne Johnsont nem rúgnám ki az ágyamból, mert ő nagyon tetszik nekem. Olyan gyönyörű teste van. De a képen látható pasas nem jön be. Talán mert maga az arca sem jön be..
Szerintem nagyon fontos ilyenkor, hogy aki ennyire izmos, az jóképű vagy sem. Ha jóképű akkor lehet egy bitang állati teste akkor is imádni való lesz. Ha nem jó képű akkor tényleg az jön le, hogy "húú de gusztustalan"
24/70 A kérdező kommentje:
MŰférfi egy MŰsorban
2015. nov. 9. 19:55
25/70 A kérdező kommentje:
szintén zenész.
2015. nov. 9. 19:57
26/70 anonim válasza:
hát, én próbáltam szépen megfogalmazni, de nem érdemled meg :(
csúnya
27/70 A kérdező kommentje:
fej nem hasonlít, haj igen
2015. nov. 9. 19:59
28/70 A kérdező kommentje:
de igazából nem szorulok magyarázatra, elmondtad a véleményed, felesleges vitákba nem bocsátkozom ágyő
2015. nov. 9. 20:00
30/70 A kérdező kommentje:
nem teszek ki magamról, nem vagyok annyira h.lye, végén valaki felismerne, + képkeresővel seperc alatt rám lehet googlezni
2015. nov. 9. 20:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!