Külsőleg jó ez a forma? Ki mit gondol erről? Kinek jön be kinek nem?
Ne haragudj,de szerintem rémesen néz ki a pasas a képen.
Egy ilyen embertől a nők,nem felizgulnak hanem egyenesen aszexuálisok leasnek.Abszolút Nem vonzó.
22/N
fúú nem tudom :D
nekem tetszik ha egy pasi 'nagydarab állat' (az állatot semmiképp se vedd sértőnek!!:)), de egy ilyen testben rengeteg rengeteg munka van és az én életstílusom ezzel nem lenne összeegyeztethető. szóval ha tetszene is, sose lehetne ilyen barátom, szóval mindegy :D
(mondjuk az ennyire kidagadt erek nem tetszenek)
de a képen lévő az már kicsit a túlzás kategória.
mondjuk Triple H is 110+ kg és ő nagyon jól néz ki :)
20 kiló izom nem kevés. Plusz nem tudhatjuk mennyire vagy száraz, milyenek a tapadásaid, arányaid. Lehet, hogy 105 kilós hústorony vagy, de olyan arányaid vannak, hogy esztétikus vagy mégis, és természetes. Ha reális képet akarsz kapni magadról, dobj fel egy képet, a fejed homályosítsd ki.
És tetszik vagy nem, a csávó a képen egy agyonkokszolt szétgyúrt állat, kb annyira vonzó, mint egy súlyosan elhízott ember.
A lányoknak a szálkás vékony, vagy kicsit sportos, enyén izmos testalkat jön be (amit a gyúrosok vlszeg nem is találnának izmosnak). Vagy pedig az átlagos, sôt némelyiknek a kicsit macisabb. De ezek a végletek szvsz nem menôk (túl sovány, túl hájas, vagy ebben az esetben túl izmos).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!