Kezdőoldal » Sport, mozgás » Testépítés » Külsőleg jó ez a forma? Ki...

Külsőleg jó ez a forma? Ki mit gondol erről? Kinek jön be kinek nem?

Figyelt kérdés

A képen látható úriemberhez mérten kicsivel kisebb vagyok nagyjából 20 kilóval

[link]

2015. nov. 9. 19:10
1 2 3 4 5 6 7
 11/70 A kérdező kommentje:
azért szebben is kifejezheted magad vagy ezt sikerült otthonról hoznod?
2015. nov. 9. 19:31
 12/70 anonim ***** válasza:
93%
Normális embernek ez nem vonzó, sôt gusztustalan. És baromira nem természetes. Vagy pedig szerinted dicsérendô egy rakás szteroiddal felgyúrni magad ilyenné? Ha pedig testépítô versenyzô vagy, akkor oké, ebbôl lesz pénzed, ez az életed, de akkor ne is azért csináld, hogy a nôk elfolyjanak tôle. Mert egy ilyen torz, természetellenes kinézet se nem egészséges, se nem vonzó.
2015. nov. 9. 19:33
 13/70 anonim válasza:
91%

Ne haragudj,de szerintem rémesen néz ki a pasas a képen.

Egy ilyen embertől a nők,nem felizgulnak hanem egyenesen aszexuálisok leasnek.Abszolút Nem vonzó.

22/N

2015. nov. 9. 19:36
 14/70 anonim ***** válasza:
69%

fúú nem tudom :D

nekem tetszik ha egy pasi 'nagydarab állat' (az állatot semmiképp se vedd sértőnek!!:)), de egy ilyen testben rengeteg rengeteg munka van és az én életstílusom ezzel nem lenne összeegyeztethető. szóval ha tetszene is, sose lehetne ilyen barátom, szóval mindegy :D

(mondjuk az ennyire kidagadt erek nem tetszenek)

de a képen lévő az már kicsit a túlzás kategória.

mondjuk Triple H is 110+ kg és ő nagyon jól néz ki :)

2015. nov. 9. 19:36
 15/70 A kérdező kommentje:
Nem kellett szteroidozni magam, genetikámnak és a kitartásomnak, rengeteg munkámnak köszönhetően sikerült elérnem ezt a szintet. De a képen látható úriemberhez mérten 20 kilóval vagyok kevesebb
2015. nov. 9. 19:40
 16/70 A kérdező kommentje:
triple h-nak felmentése volt tesiből a kérdésben vázolt úriemberhez de még talán hozzám is mérten
2015. nov. 9. 19:42
 17/70 anonim ***** válasza:
viszont Triple H sokkal arányosabb, és nincsenek olyan böszme erei legalább
2015. nov. 9. 19:44
 18/70 anonim ***** válasza:

20 kiló izom nem kevés. Plusz nem tudhatjuk mennyire vagy száraz, milyenek a tapadásaid, arányaid. Lehet, hogy 105 kilós hústorony vagy, de olyan arányaid vannak, hogy esztétikus vagy mégis, és természetes. Ha reális képet akarsz kapni magadról, dobj fel egy képet, a fejed homályosítsd ki.

És tetszik vagy nem, a csávó a képen egy agyonkokszolt szétgyúrt állat, kb annyira vonzó, mint egy súlyosan elhízott ember.

A lányoknak a szálkás vékony, vagy kicsit sportos, enyén izmos testalkat jön be (amit a gyúrosok vlszeg nem is találnának izmosnak). Vagy pedig az átlagos, sôt némelyiknek a kicsit macisabb. De ezek a végletek szvsz nem menôk (túl sovány, túl hájas, vagy ebben az esetben túl izmos).

2015. nov. 9. 19:45
 19/70 A kérdező kommentje:
triple h majdhogynem zsírizmos, én egy szárazabb formát képviselek
2015. nov. 9. 19:46
 20/70 anonim ***** válasza:
akkor mostmár tudom hogy nekem a zsírizmos pasik tetszenek :D
2015. nov. 9. 19:47
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!